Katal İnşaat Hem Ev Hem İş Sahibi Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Katal İnşaat Hem Ev Hem İş Sahibi Yapıyor

Katal İnşaat Hem Ev Hem İş Sahibi Yapıyor

"Mustafa ERDEM" unvanı ile yola çıkan grup, İnşaat sektöründeki projelerini bugün 4 ayrı şirket olarak sürdürmektedir.

04.10.2011 13:49

1990 yılından itibaren ise Katal İnşaat olarak müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda farklı niteliklerde yaşam projelerini hayata geçirmeye devam etmektedir. 2004 yılında Livo Proje, Dap Gayrimenkul ve 2004 İnşaat olarak faaliyet alanlarını genişleterek çeyrek asırlık deneyimi ile hizmet verdiği tüm alanlara değer katma amacıyla hareket etmektedir.

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin ŞAHİN, satışı devam eden konut projelerininden farklı bir proje olan Ege Sanayi Sitesi hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Ege Sanayi Sitesi, İzmir'in Çiğli ilçesinde bitirilerek Haziran 2011'de tam kapsamıyla açıldı. "Küçük sanayi sitesi" olarak toplam 154 işyeri ve bu işyerlerinde 85 ayrı iş kolu yapmaya müsait olup bünyemizde; fırından medikal firmaya, deterjan imalatından, bitkisel ilaç imalatına kadar birçok firma hizmet vermekte. Ağırlıklı olarak yatırımcılar ve orta ölçekli sanayiciler olmak üzere iki kesim bizi tercih etmektedir. Satışlarımız halen devam ediyor ve elimizde 40 civarı boş işyerimiz kaldı."

Şahin, Ege Sanayi Sitesini cazip kılan etkenlere tek tek değindi. "Öncelikle, Katal İnşaat gibi inşaat sektöründe yıllarca hizmet veren ve binlerce konutu teslim eden, profesyonel bir ekip bu işi üstlenmiş durumda. Gerçekten uygun olan kredi koşulları ile insanları iş sahibi yapmayı hedefliyoruz ki, en büyük avantajımız da budur. Ayrıca kooperatif usulü çalışmadığımız için, işyeri alanlar daha sonradan masrafa girip altyapıya para harcamak zorunda kalmıyorlar. Her şeyi ile hazır işyeri teslimi yapıyoruz. İlaveten, Ege Sanayi Sitesi'nin hemen yanında KATİP ÇELEBİ Üniversitesi'nin açılmas, otoban ve İZBAN'a yakın olduğumuzdan ötürü şehir merkezine ulaşım sıkıntımız yok. Özetle; Ege Sanayi Sitesi, Katal İnşaat'ın sanayiye ve sanayiciye vermiş olduğu değerin bir göstergesidir."

Katal İnşaat'ın devam eden ve gelecekteki projeleri hakkında da bilgi veren Tahsin ŞAHİN; "satışları devam eden ve konforun ön planda yer aldığı Karşıyaka Mavişehir Kelebek Sitesi. İçerisinde 56 daire ve 2 blok bulunuyor. Kelebek Sitesi; merkezi ısıtma, beyaz eşya, klima ve güvenlik hizmeti gibi birçok detayı barındırıyor. Bir diğer projemiz ise, son derece özel olan Coşkun Plaza. Karşıyaka merkezinde yer alan binada 72 daire ve 8 işyeri bulunuyor. 4+1 ve 210 metrekare olan daireleri seçkin müşterilerimize sunmayı planlıyoruz. Bunların dışında, Örnekköy'de 74 konutluk Yakamoz Evleri ve Ulukent'te 256 konutluk Şahintepe Konutları devam eden projelerimiz arasında. Ayrıca Yeni Girne'de 150 konut ve Örnekköy'de 200 konut olmak üzere 2012 yılı için iki ayrı projemiz bulunuyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Katal İnşaat Hem Ev Hem İş Sahibi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement