Kastamonu Tanıtım Günlerinin Yıldızı "Gop Standı" - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Tanıtım Günlerinin Yıldızı "Gop Standı"

Kastamonu Tanıtım Günlerinin Yıldızı "Gop Standı"

Kas-Der tarafından düzenlenen 5.Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri başladı.4 gün sürecek etkinliklerde Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin tanıtım standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

11.05.2012 10:25

Kas-Der tarafından düzenlenen 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri başladı. 4 gün sürecek etkinliklerde Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin tanıtım standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım günlerine katılan vatandaşlar, GOP Belediye standında tanıtımı yapılan '2023 Projeleri' nin yanı sıra, belediyenin yaptığı hizmetlerle ilgili çağdaş projeleri tanıtan broşür ve bültenleri ilgiyle okudu.

Kas-Der tarafından düzenlenen, dört gün sürecek 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri görkemli bir açılışla başladı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen

açılış, Gümrük ve Ticaret

Bakanı Hayati yazıcı tarafından gerçekleştirildi. Yazıcı, açılış konuşmasında mavi ile yeşilin harmanlandığı Karadeniz'in

Evliyalar Kenti Kastamonu'nun, özellikle kadın kahramanlarıyla tarihte yerini aldığını söyledi. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği, eğlence ve tanıtım stantlarıyla renkli anların yaşandığı Tanıtım Günleri'nde Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin açtığı tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Stantta kurulu dev ekranlarda belediyece planlanan büyük projelerin tanıtımı yapılırken, büyük değişim geçiren ilçede gerçekleştirilen çalışmalara da yer verildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gümrük ve Ticaret bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte, dört gün boyunca açık kalacak fuar alanındaki stanttları gezdi ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş'in de katıldığı Feshane'deki Kastamonu Tanıtım Günlerinde hemen herkesin ilgi odağı haline gelen Gaziosmanpaşa Belediye Stantı'nda Dr. Erhan Erol, başta milletvekilleri olmak üzere ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ağırlayıp, hepsiyle teker teker sohbet etti.

İstanbul'un Kastamonu kökenli tek Belediye Başkanı olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,

Feshane'de düzenlenen bu etkinliğin, Kastamonu'nun kültürünün, geleneklerinin, tarihinin, doğal zenginliklerinin ve mutfağının tanıtıcı bir özelliği olduğunu belirterek, "Kastamonulular bu şerefli ülkenin hangi coğrafyasında yaşarlarsa yaşasınlar bu değer zenginliklerini hep korumuş ve sahip çıkmışlardır" dedi.

Pazar günü sona erecek 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri Fuarı'nda yöresel yiyecek içecek, hediyelik eşya, elişi ve dokuma ürünlerinin yanısıra ilin tanıtımına yönelik turizm tanıtım stantları yer alıyor. Fuarda ayrıca Kastamonu'ya bağlı ilçelerinin kurulu stantlarında yöresel çeşitli ürünlerin tanıtımı da yapılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Tanıtım Günlerinin Yıldızı 'Gop Standı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement