Terk edilmiş aracı ihbar ettiler! Başsız ceset de ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Terk edilmiş aracı ihbar ettiler! Başsız ceset de ortaya çıktı

Kastamonu Araç'a bağlı bir köyde terk edilmiş bir araç ve aracın yakınındaki sulama kanalında da başsız bir ceset bulundu. Cesedin, köyde 3 gündür haber alınamayan bir kişiye ait olduğu değerlendirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

06.05.2024 19:57  Güncelleme: 23:54

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Dere köyünde feci bir olay yaşandı. Köyde önce terk edilmiş bir araç bulan vatandaşlar, durumu ihbar edince aracın yakınında başı olmayan bir cansız bedene de rastlandı. Cesedin, kendisinden 3 gündür haber alınamayan bir kişiye ait olduğu tahmin edilirken otopsi incelemesi sonucunda şahsın kimliği belirlenecek.

Köyde esrarengiz olay! Önce terk edilmiş araç, sonra başsız ceset bulundu

CESET KÖPRÜNÜN ALTINDA BULUNDU

Köyde terk edilmiş halde bir bir araç bulan vatandaşlar, durumu ihbar etti. Bölgede inceleme başlatan Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aracın yakınındaki sulama kanalının beton köprüsünün altında başsız bir ceset buldu.

Cesedin Araç ilçesine bağlı İğdir köyünde ikamet eden ve 3 gündür kendisinden haber alınamayan A.Y'ye ait olduğu tahmin edilirken jandarma ekipleri kayıp başı bulmak için bölgede kadavra köpekleri ile arama çalışmalarını sürdürüyor.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmayı genişleten ekipler olayla ilgili Ş.K, N.K. ve E.Ö'yü gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin kimliği otopsi incelemesinin ardından kesinlik kazanacak.

Köyde esrarengiz olay! Önce terk edilmiş araç, sonra başsız ceset bulundu
Terk edilmiş aracı ihbar ettiler! Başsız ceset de ortaya çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terk edilmiş aracı ihbar ettiler! Başsız ceset de ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement