Kaseri'de Polisten, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Sucuk- Pastırma - Son Dakika
Güncel

Kaseri'de Polisten, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Sucuk- Pastırma

Kaseri\'de Polisten, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Sucuk- Pastırma

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 200 personel, aralarında topladıkları parayla aldıkları 300 kilo pastırma ve sucuğu, Güneydoğu'da terörle mücadele eden meslektaşlarına gönderdi.

28.01.2016 11:40

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 200 personel, aralarında topladıkları parayla aldıkları 300 kilo pastırma ve sucuğu, Güneydoğu'da terörle mücadele eden meslektaşlarına gönderdi.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Abdullah Dede pastırma ve sucukları Sur, Cizre ve Silopi'de terörle mücadele eden polislere ulaştırılması için Diyarbakır Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne gönderdiklerini söyledi. Abdullah Dede, en krıtik bölgede terörle mücadele eden meslektaşlarının yanlarında olduklarını belirterek şöyle dedi:

"Millet olarak ve teşkilat olarak dualarımızla her zaman onların yanındayız. Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak, personelimizin de katkısı ile sembolik olarak, onların yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak, Kayseri'nin marka ürünleri sucuk ve pastırmayı, oradaki arkadaşlarımıza göndermeyi kararlaştırdık. Kentteki esnafımızın da desteğiyle hazırladığımız 300 kilo pastırma ve sucuğu oradaki arkadaşlarımıza, terörle mücadele eden arkadaşlarımıza gönderiyoruz. Analarının ak sütü gibi helal olsun."

Uzun yol koşullarına dayanıklı olarak hazırlanan pastırma ve sucuk kolileri, bir hafif ticari araca yüklenerek ve yola çıkarıldı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaseri'de Polisten, Terörle Mücadele Eden Meslektaşlarına Sucuk- Pastırma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement