Kaş Belediye Meclisi - Son Dakika
Güncel

Kaş Belediye Meclisi

Kaş Belediye Meclisi

Kaş Belediye Meclisinin ocak ayı toplantıları başladı.

03.01.2017 10:33

Kaş Belediye Meclisinin ocak ayı toplantıları başladı.

Kaş Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Halil Kocaer başkanlığında toplandı.

Kocaer, yılın ilk meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık, huzur, mutluluk ve barış içinde bir yıl olması temennisiyle başladıkları yeni yılın ilk saatlerinde, İstanbul Ortaköy'de terör saldırısı yaşandığını anımsatarak, aldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifa diledi.

Terörün birlik ve beraberlik içinde çözüleceğini kaydeden Kocaer, "Ümit ediyoruz ki bu birlik, dirlik ve bütünlük olduğu sürece terör canımızı acıtsa da istediğini alamayacak." dedi.

MHP Grup Başkanı Hasan Nusret Baysal da günün bir ve beraber olma günü olduğunu belirterek, "2017'de Türk milletinin terör belasından kurtulacağını ümit ediyorum. Yeni yılın Kaş ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Meclis Grup Başkanı Ahmet Akdeniz ise "İnşallah Türkiye üzerinde oynanan oyunların birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geliriz, başarılı çıkarız. 2017 yılının barış, sağlık ve mutluluk içinde iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş Belediye Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement