Kartepeli Çocuklar Şen - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Çocuklar Şen

Kartepeli Çocuklar Şen

Kartepeli minikler bayramı doyasıya yaşama imkanı buldu

29.10.2012 08:38

Kartepe Belediyesi tarafından bayram süresince 12 farklı noktada çocuklar için düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler bayramı doyasıya yaşama imkanı buldu. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da çocukların heyecanına ortak olduğu etkinlerde Burak Sezen şovları ile minikleri hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi. Sahne alan animasyon ekibi şovları ile çocukları coşturdu.

Bayramın ikinci günü start alan ve bayram süresince ilçenin farklı köşelerinde düzenlenen çocuk etkinliklerinden çok sayıda minik faydalandı. Çocuk etkinliklerinin ilk gününde Eşme, Uzuntarla, Maşukiye ve Acısulu minikler eğlenirken, etkinliklerin ikinci gününde Derbent, Suadiye, Arslanbey merkez ve Atakent bölgesinde ki çocuklarla buluşan Burak Sezen ve ekibi bayramın son günü olan etkinliklerinde ise Sarımeşe ve Köseköy bölgesinde üç farklı noktada gösterilerde bulunacak.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, çocukların bayram coşkusunu geçmiş kültürünü de hatırlayarak coşku içinde yaşaması adına tertiplediği etkinliklerde miniklerin heyecanına ortak oldu. Çocuklarla birlikte gösterileri izleyen Başkan Karabalık, "Hepinizin ve ailelerinizin bayramını tebrik ederim. Görüyorum ki bu coşkunuz, eğlenceyi beğendiğinizi göstermekte. Sizleri sevindirmek en çok bizleri mutlu etmektedir. Gelecek bayram da tekrarlayacağımız bu etkinlikleri arkadaşlarınıza da haber verip daha geniş katılımlar sağlayacağınıza inanıyorum" dedi.

Çocukların büyük ilgi gösterdiği ve ailelerinde izlediği etkinlikleri Burak Sezen minikleri eğlendirdi. Bayram etkinliğindeki animasyonlarda Hacivat karagöz tiplemeleri çocuklara nükteli sunumları ile nostaljik bir yolculuğa sürükledi. Şişme çizgi film kahramanlarını da yakından görme imkanı bulan Kartepeli çocuklar sürpriz hediyelerle bayramı daha bir coşku ile yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Çocuklar Şen - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement