Kartepe Köseköy Şadırvanı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Köseköy Şadırvanı Hizmete Açıldı

Kartepe Köseköy Şadırvanı Hizmete Açıldı

Kartepe Köseköy merkezde bulunan Köseköy Merkez Camii Şadırvanı'nın yapımı tamamlandı. Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla Köseköy Merkez Camii Şadırvanı günümüz modernizasyonuna kavuştu.

26.07.2018 09:15

Köseköy Merkez Camii Şadırvanı muhteşem oldu. Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların bitmesi ile Köseköy Merkez Camii Şadırvanı günümüz şartlarına cevap verir duruma geldi.

185 METRE KARE OLDU

Günümüz şartlarına uygun olarak hazırlanan proje de Köseköy Merkez Camii Şadırvanı 185 metre kare olarak yapıldı. Zemin katta 14 kişi kapasiteli erkek wc ve lavabolar hazırlandı. Birinci katta abdest alma yerlerinden 30 kişi aynı anda abdest alabilecek. En üst katta ise iki derslik de Kur'an-ı Kerim dersleri verilebilecek. Köseköy Merkez Camii Şadırvanı arka tarafında kadınlar için de ayrı wc ve şadırvan hazırlandı.

İHTİYACA CEVAP VERECEK ŞEKİLDE

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Kartepemizde hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Köseköy'de şadırvan ihtiyacını kendi öz kaynaklarımızı kullanarak hazırladık. Yapılan çalışmalar sonrasında şadırvan modern bir görünüme kavuştu. Yapılan projelendirme ile şadırvan sosyal ihtiyaçlara cevap verecek şekilde düzenlendi. Bu sayede mahalle sakinlerimize gereken hizmeti verecektir. Ayrıca burada geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri içinde imkanlar hazırlandı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Köseköy Şadırvanı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement