Karşıyaka-Göztepe İçin Sosyal Medyada Derbi Geyikleri - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Göztepe İçin Sosyal Medyada Derbi Geyikleri

Karşıyaka-Göztepe İçin Sosyal Medyada Derbi Geyikleri

Karşıyaka'nın göztepe'yi Engin Baytar'ın 89'uncu dakikada attığı golle 1-0 yendiği İzmir derbisinin yankıları, sosyal medyada bugün de sürdü.

09.11.2015 13:44

Karşıyaka'nın göztepe'yi Engin Baytar'ın 89'uncu dakikada attığı golle 1-0 yendiği İzmir derbisinin yankıları, sosyal medyada bugün de sürdü.

İki kulübün taraftarları, sanal alemdeki sitelerde birbirlerini esprili göndermelerle ti'ye alıyor. Karşıyakalılar, en çok Göztepe tribününe asılan, İngilizce "Best of Göztepe" yazılı pankarta takıldı. Yeşil kırmızılılar, çeşitli şarkıcıların "Best of" yazılı albüm kapaklarını Göztepe'nin pankartıyla birlikte paylaştı.

Karşıyakalılar, derbinin son bölümünde teknik direktör Metin Diyadin'e golcü Vleminckx'i oyuna alması için tezahürat yapan Göztepeli taraftarı için de görsel hazırladı. Göztepeliler ise Karşıyakalıların 35'inci dakikayı 30 saniye geçe yaptıkları meşale şovun fotoğrafını kendilerinin 2011-12 sezonunda konuk takım konumunda oldukları derbide yaptıkları meşale şovla kıyaslayan görseli, "Hayalleri, hayatları" notuyla yayınladı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Göztepe İçin Sosyal Medyada Derbi Geyikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement