Kardemir Karabükspor Telafi Peşinde - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Telafi Peşinde

Kardemir Karabükspor Telafi Peşinde

Ptt 1'inci Ligi takımı Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Baliç, Boluspor mağlubiyetini, hafta sonu deplasmanda 1461 Trabzon'u yenerek telafi etmek istediklerini söyledi.

04.11.2015 13:03

Ptt 1'inci Ligi takımı Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Baliç, Boluspor mağlubiyetini, hafta sonu deplasmanda 1461 Trabzon'u yenerek telafi etmek istediklerini söyledi.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Elvir Baliç, geçen hafta sahalarında Boluspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını hatırlatırken şöyle dedi:

"Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Sadece bir avantaj kaybettik. Yenilgi olduktan sonra her şey göze batıyor. Kaybettiğiniz zaman eleştiriler olacak. Yaptığımız hatalara baktık, izledik. Önümüzdeki maçı en az hatayla bitirmek istiyoruz. 1461 Trabzon maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir skorla sahadan ayrılmak istiyoruz. Sahamızda kaybettiğimiz 3 puanı bu maçta telafi etmek istiyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç."

ERGÜN TEBER KATILMADI

Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Elvir Baliç gözetiminde yapılan antrenmana sakat olan Ergün Teber katılmadı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Telafi Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement