Kardemir Karabükspor Seri Peşinde - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Seri Peşinde

Kardemir Karabükspor Seri Peşinde

Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmandaki Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

23.08.2013 12:25  Güncelleme: 16:54

Antrenmanda, 29 yaşına giren defans oyuncusu Erdem Özgenç, arkadaşlarının sürprizi ile karşılaştı. Takım arkadaşları Erdem Özgenç'e un ve yumurta atarak doğum gününü kutladılar.

Elazığspor maçıyla ilgili konuşan Tolunay Kafkas, ''Elazığspor da çok beğendiğim oyuncular var. Elazığspor geçen yıl bu ligin flaş takımlarından bir tanesiydi. Biz moralliyiz. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Fakat çok kolay bir maç olmayacak, işin gerçeği de bu. İlk maçlarını kaybettiler. Ligin başlangıcında bunlar çok olağan şeyler. Lige nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Elazığspor da gerçekten çok değerli oyuncular var. Onun için ben her iki takımın şansını eşit olarak görüyorum. Aslında tüm maçları dışarıda da oynasak, içeride de oynasak şanslar eşit.'' dedi.

Kafkas, iyi yolda olduklarını söyleyerek, ''Her takımın hem eksileri, hem artıları olur. Fakat ben iyi yolda oluğumuzu söyleyebilirim. Fakat bu bize yetmez. Daha iyi olmak için daha çok çalışmak lazım. Onun için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu takım geçen sezon büyük takımları yendi. Daha sonra çok büyük sıkıntılar yaşadı. Son maçta kümede kaldı. Onun için geçen sezon yaşanan sıkıntıları yaşamamak için her maçı aynı şeklide oynama gayreti içinde olacağız. Daha ilk maçımızı oynadık. Olumlu olumsuz yorumları bir kenara bırakmalıyız. Daha ilk haftalar. Ama Karabükspor iyi bir yolda diyebiliriz. Kardemir Karabükspor, Avrupa kupalarına her sene katılabilecek bir duruma gelecek. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'' diye konuştu.

Transferlere değinen Kafkas, şöyle konuştu:

''Sağ kanatta santrafor İlhan'ı bazı zorunluluklardan dolayı oynatıyoruz. Bir tane kenar oyuncusuna ihtiyacımız vardı, onu da çok önemli bir oyuncu ile doldurduk. Blackburn Rovers'da oynayan Pedersen ile anlaşıldı. 9 yıl Blackburn Rovers'da oynadı. Önemli bir oyuncu. Kendisini seyrettim. Özellikleri olan bir oyuncu. Umarım Karabükspor'a faydalı olur. Yabancı bir santraforu da en kısa zamanda takıma kazandıracağız.''

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Seri Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement