Karaman'da Yeni Doğan Bebek Cami Bahçesine Terk Edildi - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Yeni Doğan Bebek Cami Bahçesine Terk Edildi

Karaman\'da Yeni Doğan Bebek Cami Bahçesine Terk Edildi

Olay, Yeşilada Mahallesi Şehit Metin Yiğittop Caddesi üzerinde bulunan Yeşil Cami bahçesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi.

11.11.2013 11:37

Olay, Yeşilada Mahallesi Şehit Metin Yiğittop Caddesi üzerinde bulunan Yeşil Cami bahçesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Su içmek için caminin bahçesine giren C.A. isimli kadın çeşmeye yaklaştığı sırada bebek ağlaması duydu. Etrafına bakan C.A. beyaz bir çarşaf içerisine sarılmış bebeği gördü. Büyük şok yaşayan C.A. durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası kız olduğu belirlenen bebek olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafından Karamanoğlu Mehmet Bey Doğumevi Hastanesine kaldırıldı.

Bebeğin kolundaki barkot numarasından aynı hastanede 7 saat önce doğum yapan 19 yaşındaki S.G.'ye ait olduğu belilendi. S.G.'nin doğumdan hemen sonra taburcu olmak için sağlık görevlilerine ısrar ettiği ve öğle saatlerinde de hastaneden çıkış yaptığı belirlendi.

Hastanede tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis gayri meşru olarak doğduğu tahmin edilen bebeğin annesi S.G.'nin bulunması için çalışma başlattı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'da Yeni Doğan Bebek Cami Bahçesine Terk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement