Karaman-25 Aylık Deniz Bebek Yaylada Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Karaman-25 Aylık Deniz Bebek Yaylada Kayboldu

Karaman-25 Aylık Deniz Bebek Yaylada Kayboldu

25 aylık Deniz bebek yaylada kaybolduKARAMAN'da ailesi ile birlikte yaylada kaldıkları çadırın önünde oyun oynarken aniden kaybolan 25 aylık Deniz Yazıcı'yı bulmak için çalışma başlatıldı.

27.08.2016 10:30

25 aylık Deniz bebek yaylada kayboldu

KARAMAN'da ailesi ile birlikte yaylada kaldıkları çadırın önünde oyun oynarken aniden kaybolan 25 aylık Deniz Yazıcı'yı bulmak için çalışma başlatıldı. AFAD, Jandarma, Ulusal Medikal Arama Kurtarma (UMKE) ekipleri ve köylüler tarafından aranan küçük çocuktan halen haber alınamadı.

Olay, merkeze bağlı Taşkale köyü Söğütçük mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa ve Durdane Yazıcı çifti küçükbaş hayvanlarını otlatmak için yaylada çadır kurdu. Çift, nohut tarlasına çalışmaya giderken küçük Deniz çadırda teyzesi Ayşe Gülçiçek ile kaldı. Öğlen saatlerinde kendisinden üç yaş büyük bir çocukla çadırın önünde oyun oynayan Deniz bebek aniden ortadan kayboldu. Küçük Deniz'i çadırın önünde bulamayan ve aramaları sonuçsuz kalan teyze ablası ve eniştesine haber verdi. Aile üyeleri bir süre diğer köylülerle birlikte küçük Deniz'i aradı. Aile, aramalar sonuçsuz kalınca durumu jandarmaya bildirdi. Kısa sürede olay yerine jandarma, AFAD, UMKE ekipleri ile iz takip köpekleri geldi. Ekipler yaylada küçük Deniz'in gidebileceği yerleri tek tek aradı. Havanın kararmasıyla el fenerleri ile aramalara devam eden ekiplere köylülerde destek verdi.

Torununun kaybolduğunu öğrenir öğrenmez arama çalışmalarına katılmak üzere yaylaya gelen babaanne Ayşe Yazıcı, Oğlum Mustafa ile gelinim Durdane Yazıcı, nohut tarlasına çalışmaya giderken çocukları Deniz'i teyzesinin yanına bırakmış. Teyzesi koyun sağarken, oyun oynamakta olan çocuk bir anda ortadan kaybolmuş. Bizlere haber verildi ve buraya geldik. Çocuğu öğleden buyana arıyoruz ve bulamadık dedi.

Arama çalışmaları sonucunda küçük Deniz'e ulaşılamazken, havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi. Ekiplerin sabah saatlerinde arama çalışmalarının tekrar başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman-25 Aylık Deniz Bebek Yaylada Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement