Karaköprü'de Kırsal Mahalleler Sporla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Karaköprü'de Kırsal Mahalleler Sporla Buluşuyor

Karaköprü\'de Kırsal Mahalleler Sporla Buluşuyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi, tüm kırsal mahallelere sentetik çim sahası oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

01.06.2015 11:39

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelere yaptırılan sentetik çim sahalar vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi beraberinde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Birim amirleri ile birlikte Karaköprü Belediye spor'un alt yapı takımı ile Yarımtepe mahallesi futbol takımı arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu yaptı.

Gençlere önem veren bir belediye olduklarını belirten, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Gençlere önem veren bir belediyeyiz. Bu nedenle toplu taşımalı eğitimin yapıldığı merkezi noktalarda semt sahalarını yaptık. Şimdi bu sahamızda Karaköprü Belediyespor'un alt yapı takımı ile Yarımtepe mahallemizin takımı arasında oynanacak olan maçın başlangıcını yapacağız. Sahamız, gençlerimize, Yarımtepespor'a ve bu bölgeye bağlı olan diğer mahallelerdeki gençlere hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

Birlik beraberliğe, kardeşliğe, gençlerimizi kucaklamaya, gençlerimize kalıcı eserler bırakmaya onları spor'un her branşı ile buluşturmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Çiftçi, "Gerçekten burada bir kardeşlik hukuku oluşmasını istiyoruz. Çünkü spor müsabakaları dostluktur. Kardeşliktir. Birlikteliktir. Bugün burada oynanacak olan maçla iki takım arasında bir hukuk gelişecek. Bir kardeşlik gelişecek. Belki bir başka maçı bir başka kırsal mahallemizde yapacağız. Yine merkezde bizim spor tesislerimiz var. Spor komplekslerimiz var. İnanıyoruz ki kırsala yapmış olduğumuz bu hizmetler gençliğe yapmış olduğumuz yatırımlar gelecek anlamda barışı doğuracak. Güzel gelişmeleri doğuracak. Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkaracak. Belki de bu sahalarda yetişecek olan gençlerimiz ileride profesyonel takımlarda dahi futbol oynayabilecek noktaya gelecekler" diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediyespor'un alt yapı takımı ile Yarımtepe spor takımı arasında oynanan dostluk maçı 0-0 sonuçlandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü'de Kırsal Mahalleler Sporla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement