Karacabey Birlikspor Erdal Alpaslan'a Emanet - Son Dakika
Güncel

Karacabey Birlikspor Erdal Alpaslan'a Emanet

Karacabey Birlikspor Erdal Alpaslan\'a Emanet

– SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Karacabey Birlikspor'un teknik direktörlüğüne Mehmet Erdal Alpaslan getirildi.

12.12.2016 16:31

– SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Karacabey Birlikspor'un teknik direktörlüğüne Mehmet Erdal Alpaslan getirildi.

Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkanı Fahrettin Dengiz'le bir araya geldikten sonra sezon sonuna kadar sözleşmesini  imzaladı. Başkanı Uğur Koçak, anlaşma konusunda, "İki taraf için de hayırlı olsun. Erdal Hoca'mız 15 yıldan beri ara vermeden 2'nci ve 3'üncü liglerde hocalık yaptı. Bugün de aramıza katıldı. Hocamızla birlikte istediğimiz, özlediğimiz yerlere çıkacağımıza inanıyoruz" dedi. Mehmet Erdal Alpaslan ise şunları söyledi:

"Karacabey Birlikspor'un samimi, istekli ve içten bir ekibi olması bizi daha fazla heyecanlandırıyor. Karşılıklı istişarelerle, birlik ve beraberlik ile şu anda bulunulan mevcut durumdan daha iyi bir yerlere getireceğimiz, sportif anlamda başarılı bir ortam yaratabileceğimiz, iyi sonuçlar alabileceğimiz bir süreç olacağını düşünüyorum. Uzun zamandır çalışmama rağmen bu kadar samimi duyguları ve yönetim kadrosunu bir arada hiç görememiştim. Bize gösterilen bu teveccühe de sahada cevap vererek, Karacabey Birlikspor'umuzu layık olduğu yere getireceğiz."

Mehmet Erdal Alpaslan'ın anı sıra yardımcıları Kerem Satılmış ve Tayfun Kalafat, kaleci antrenörü Adem Meşli'de Karacabey Birlikspor'a imza atarak göreve başladılar. Karacabey Birlikspor'un antrenörleri İlhan Aslanoğlu, Samet Yüksel ve Metehan Bayrakçı'nın takımdan gönderildiği belirtildi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karacabey Birlikspor Erdal Alpaslan'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement