Karabalık Bayramda Hastaları Da Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Karabalık Bayramda Hastaları Da Unutmadı

Karabalık Bayramda Hastaları Da Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Bayram Sürecince Ziyaretlerine Aralıksız Devam Etti.

13.09.2010 16:30

Kartepe belediye başkanı şükrü karabalık, bayram sürecince ziyaretlerine aralıksız devam etti. Eşme'den Köseköy'e ev ziyaretlerinden hasta ziyaretlerine kadar halkla bayramlaşan Başkan Karabalık, 7'den 77'ye herkesimle bayramlaştı.

Yaşlıların hatırlandığı çocukların sevindirildiği günlerden olan bayramlar Kartepe'de adına yakışır bir şekilde geçti. Bayramı gereği gibi geçirenlerden arasında şüphesiz belediye başkanları yer almakta. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçede bayramlaşmadık nokta bırakmamak için tüm ilçeyi turladı.

Sarımeşe'de hasta ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık'a Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve meclis üyeleri de eşlik etti. 2010 Kartepe Güreş Ağası Nazım Kayar'ın Sarımeşe Bakırlı Mahallesi İnönü Caddesi No.8 adresinde oturan hasta annesi Saime Kayar'ı evinde ziyaret eden Başkan Karabalık ve beraberindekiler geçmiş olsun dileğinde bulundular. Kayar'ın elini öpüp bayramını da kutlayan Başkan Karabalık, aile ile de bayramlaştı ve onlarla çay içip sohbet etti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy Hacı Mustafa Mahallesi Serdar Sokak üzerinde oturan Raşit Köse'ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 85 yaşında 9 çocuk babası emekli Raşit Köse, astın rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat etmekte. Çocukları Ali, Yüksel, Yusuf ile sohbet eden Başkan Karabalık, ilçedeki yaşlı ve hastalara yönelik Yaşbak hizmetinden aileninde istekleri doğrultusunda faydalana bileceklerini hatırlattı.

Kartepe'nin tüm bölgelerini gezen başkan Karabalık'ın bayram ziyaretlerinde bayramlaşmalar samimi atmosferlerde geçti. Başkan ile bayramlaşan mahalle sakinleri ve bölge esnafı dilek ve sıkıntılarını da aktarma imkanı buldukları Karabalık'a gösterdikleri ilgi görülmeye değerdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Bayramda Hastaları Da Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement