Kapısını Zorlayarak Girdiği Kahvenin Duvarını Delip Büfeden Hırsızlık Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kapısını Zorlayarak Girdiği Kahvenin Duvarını Delip Büfeden Hırsızlık Yaptı

Kapısını Zorlayarak Girdiği Kahvenin Duvarını Delip Büfeden Hırsızlık Yaptı

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde kapısını zorlayarak girdiği kahvenin duvarını delerek bitişiğindeki büfeye giren hırsız sigara, içki ve gıda ürünleri olmak üzere yaklaşık 30 bin liralık ürün çaldı.

02.05.2016 11:37

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde kapısını zorlayarak girdiği kahvenin duvarını delerek bitişiğindeki büfeye giren hırsız sigara, içki ve gıda ürünleri olmak üzere yaklaşık 30 bin liralık ürün çaldı. Polis, güvenlik kamerasından plakasını belirlediği aracı takibe alarak hırsızı yakaladı.

Olay önceki gece, Başiskele Aşağı Yuvacık Mahallesi Çuhadar Caddesi'ndeki bulunan bir büfede meydana geldi. Hüseyin Kaynak'a ait kahvenin kapısını zorlayarak açtıktan sonra duvarını kırarak bitişikteki yine aynı kişiye ait olan büfeye giren hırsız sigara, içki ve gıda ürünlerini çalarak kapının önünde duran ticari araca yükledi. İşyerinden yaklaşık 30 bin TL'lik ürünün çalınması üzerine soruşturma başlatılırken, bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtları incelenerek aracın plakası belirlendi.

Polis, aracı Başiskele'de park halinde görürken, sürücüyü yakalamak için pusu kurdu. Aracın başına gelen kişi polis ekiplerince yakalandı. 46 yaşındaki Ahmet Şanlı gözaltına alınırken, büfeden çaldığı ürünler ile başka bir yerden çaldığı düşünülen elektronik eşyalar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen Ahmet Şanlı tutuklandı. Ele geçirilen ürünler ise büfe sahibine teslim edildi.

- Başiskelekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapısını Zorlayarak Girdiği Kahvenin Duvarını Delip Büfeden Hırsızlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement