Kapadokya'da Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Kapadokya'da Kar Yağışı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya, mart ayının son günlerinde yağan kar yağışıyla ayrı bir güzelliğe büründü.

28.03.2016 15:13  Güncelleme: 15:38

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kapadokya'dan kar manzaraları

Yerli turistlerle ropörtaj Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya, mart ayının son günlerinde yağan kar yağışıyla ayrı bir güzelliğe büründü.

Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, Avanos ve Göreme'deki peribacalarında güzel görüntüler oluşturdu. Bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, hatıra fotoğrafı çektirerek kar topu oynadı.

Çanakkale'den bölgeye gelen Fahrettin Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir'e iş amaçlı geldiğini aksayan işler sonucunda da Kapadokya'yı gezme şansını yakaladığını söyledi.

Kapadokyayı görmekten son derece mutlu olduğunu aktaran Özkan, "Muhteşem güzelliğine hayran kaldım. Buraya geldiğim için mutluyum. Dünyanın hiçbir yerinde yok diye biliyorum. Bölgedeki manzara kar yağışıyla ayrı bir muhteşemliğe bürünmüş. Mart ayının sonunda yağan kar bizi de şaşırttı" diye konuştu.

İbrahim Bayır ise kar yağışının bölgeye ayrı bir güzellik kattığını belirterek, "Kar yağmasına rağmen hava oldukça güzel. Peribacalarının kar yağışıyla oluşturduğu tablo da bölgeye ayrı bir güzellik katmış" dedi.

Kapadokya\'da Kar Yağışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kapadokya'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement