Kansere Yakalanan Melek'e Mesaj Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Kansere Yakalanan Melek'e Mesaj Yağmuru

Kansere Yakalanan Melek\'e Mesaj Yağmuru

Lenf Kanseri Teşhisi Konulmasından Dolayı Ayrılmak Zorunda Kalan Türk Kızı Melek Civantürk'ü Hayranları Yalnız Bırakmadı

05.03.2011 07:00

Alman özel televizyonu PRO 7'de yayınlanan ?Germany's Next Topmodel? yarışmasından lenf kanseri teşhisi konulmasından dolayı ayrılmak zorunda kalan Türk kızı Melek Civantürk'ü hayranları yalnız bırakmadı.

Genç yaşına rağmen amansız bir hastalığa yakalanmış olsa da hayallerinden vazgeçmeyen Melek, ?Beni ölüme götürebilecek bir hastalık olduğunu biliyorum, en çok kemoterapiden ve saçlarımı kaybetmekten korkuyorum. İyileşeceğinize inanırsanız bunu başarırsınız ve benim hayalim bitmedi, hala yaşıyor? dedi. 19 yaşındaki Türk kızının mankenlik hayalini gerçekleştirmesi için ise hayranları desteklerini esirgemiyor. Birçok paylaşım sitesinde her milletten insan Melek için iyi dileklerini paylaşıyor. Genç yaşlı, kadın erkek, yediden yetmişe herkes Meleğin sağlığı için dua ediyor. Meleğin Facebook sayfası da esmer güzeli genç kızın sevenlerinin akınına uğradı. ?Senin için yapabileceğim ne varsa yaparım, çünkü her zaman senin gülüşünü görmek istiyorum?, ? Sen bununda üstesinden gelirsin, Allah yardımcın olsun? diyen sevenleri onun yine sağlığına kavuşup hayallerinin peşine düşeceği günü iple çekiyor. Konu ile ilgili manken ve sunucu Heidi Klum ise ?Hepimiz onun iyileşmesini umut ediyoruz ve eğer önümüzdeki yıl yine bize katılmak isterse Melek için kapımız her zaman sonuna kadar açık? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kansere Yakalanan Melek'e Mesaj Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement