Kanal D İlk Kez Başörtülü Bir Muhabire Görev Verdi - Son Dakika
Güncel

Kanal D İlk Kez Başörtülü Bir Muhabire Görev Verdi

Kanal D İlk Kez Başörtülü Bir Muhabire Görev Verdi

32. Gün programında, Kübra Nur Uslu isimli başörtülü muhabirin, Suriyeli mültecilerle ilgili haberi yayınlandı.

25.10.2013 15:41  Güncelleme: 09:21

Kanal D dün akşam 32. Gün'de bir başörtülü muhabirin haberine yer verdi. O muhabirin Mehmet Ali Birand yaşarken Kanal D'de çalıştırmaya söz verdiği başörtülü kız olduğu anlaşıldı.

KÜBRA NEW YORK'TAN DÖNDÜ

İsmi Kübra Nur Uslu olan bu muhabir, Mehmet Ali Birand'ın bir TV programında kendisine yöneltilen "Neden Kanal D'de başörtülü muhabir yok?" sorusuna verdiği "Olacak belki de" cevabı üzerine "Bir kız var başörtülü, New York'tan dönmesini bekliyorum, bakalım" dediği isim Kübra Nur Uslu'ydu. Birand'ın vefatından sonra yenilenen 32.Gün ekibine Kübra Nur Uslu'yu da dahil etti. 

BİRAND'IN VASİYETİYDİ

Bu zamana kadar Kanal D ekranlarında başörtülü bir muhabir, spiker ya da sunucu görülmedi. Kanal D ekranlarındaki devrim niteliğindeki bu değişim izleyenleri de şaşırttı. Bu durum Birand'ın yine aynı programda başörtülü muhabir için "Kanalın da bir imajı var. Başörtülü muhabir imajı bozabilir. Bozmaz mı?" sözlerini akıllara getirdi. Ancak daha sonra Birand, Kübra Nur Uslu'ya da çalışma sözü verdiğini ve Amerika'daki eğitimini tamamlayınca ona Kanal D'de görev vereceğini söylemişti. Böylece Birand'ın vasiyeti de gerçek olmuş oldu. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kanal D İlk Kez Başörtülü Bir Muhabire Görev Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement