Kampusta Kız Yüzünden Cinayet - Son Dakika
Güncel

Kampusta Kız Yüzünden Cinayet

Kampusta Kız Yüzünden Cinayet

21 yaşındaki Mustafa Güleç, üniversitenin kampüsünda kız meselesi yüzünden tartıştığı 29 yaşındaki Mevlüt Kurt'u bıçaklayarak öldürdü.

13.03.2013 13:02  Güncelleme: 13:35

Olay, dün saat 20.00'de Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kampusu bahçesinde meydana geldi. Kent merkezinde müzik market işleten Mevlüt Kurt, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde okuyan sevgilisi M.K.'yı, iddiaya göre rahatsız ettiğini öne sürdüğü aynı fakültenin işletme bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mustafa Güleç'i arayıp konuşmak istediğini belirtti. Güleç de Kurt'u fakülteye davet etti. Kurt da aynı üniversitede öğrenim gören arkadaşları 21 yaşındaki Ş.H.D ve 19 yaşındaki B.B. ile birlikte fakülteye gitti.

Fakültede buluşan ikili, konuşmak için bahçedeki ağaçlık alana gitti. Bir süre konuştuktan sonra aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine üniversite öğrencisi Güleç, Kurt'u göğüs ve karnından bıçakladı. Kurt, kanlar içinde yere yığılırken Güleç, hızla uzaklaştı. Bıçağı ATM'lerin bulunduğu alana atıp kaçan Güleç, daha sonra polise gidip teslim oldu.

Ağır yaralı Mevlüt Kurt da ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

'TOKAT ATTI'

Kurt'un kız arkadaşını rahatsız ettiği yönündeki suçlamaları kabul etmeyen Güleç, polise verdiği ilk ifadesinde, "Ağaçlık alanda konuşurken bana tokat attı. Ben de gururuma yediremeyip, bıçakladım. Bıçağı kaç defa sapladığımı bilmiyorum. Sonra yanında bulunan arkadaşları bana saldırmak istemesi üzerine korkup kaçtım. Sonra polise teslim oldum" dediği öğrenildi.

Mustafa Güleç ile birlikte olay sırasında Kurt'un yanında bulunan ve gözaltına alınan 2 kişi de yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Ş.H.D.: Şeyh Hamit Duman - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kampusta Kız Yüzünden Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement