Kampanyadan Kazandığı Bisikleti LÖSEV'e Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Kampanyadan Kazandığı Bisikleti LÖSEV'e Bağışladı

Kampanyadan Kazandığı Bisikleti LÖSEV\'e Bağışladı

Atık Toplama Kampanyasında, Atatürk Ortaokulunda birinci olan Uğur Özden, kazandığı bisikleti LÖSEV'e bağışladı.

29.04.2013 15:56  Güncelleme: 16:16

5. Uluslararası Kukla Festivali kapsamında, Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından okullarda düzenlenen ve geri dönüşümün önemine vurgu yapmak amacıyla uygulanan Atık Toplama Kampanyası'nda, Atatürk Ortaokulu'nda birinci olan Uğur Özden, kazandığı bisikleti Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dan bisikletini teslim alan 4. sınıf öğrencisi Uğur Özden, bisikleti olduğu için, kampanyadan kazandığı bisikleti LÖSEV'e bağışladığını söyledi. Kuzeninin de önceden lösemi olduğunu ve tedavi sürecinde çok zorluklar yaşadığını belirten Özden, "Atık kampanyasından kazandığım bisikleti LÖSEV'e bağışladım. Kuzenim lösemiydi, tedavi süresinde çektiği zorlukları gördüm. Benim zaten bisikletim var. Kampanyadan kazandığım bisikleti LÖSEV'e bağışlayarak, oradaki arkadaşlarıma, kardeşlerime ve büyüklerime destek olmak istedim" dedi.

Başkan Çağlayan ise, "Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak bizler zaman zaman atık toplama kampanyaları yaparak, öğrencilerimize hediyeler veriyoruz. 11 okuldaki öğrencimize 11 tane bisiklet hediye ettik. Projemizde amaç; çevremizi temiz tutmak. Atılan atıklar çevre kirliliğine neden oluyor ama, toplayarak geri dönüşüm ile tekrar kullanılabilir hale getirilebiliyor. Atık toplama kampanyasıyla çevreyi temiz tutmuş oluyor, ekonomimize katkı sağlıyoruz ve çocuklarımıza çevre sevgisi aşılıyoruz. Öğrencimiz; 'benim bisikletim var, iki bisiklete gerek yok. Ben bu bisikleti LÖSEV'e bağışlamak istiyorum' dedi. Öğrencimiz Uğur'u bu ince davranışından dolayı canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kampanyadan Kazandığı Bisikleti LÖSEV'e Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement