Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizinden Öldü

Kalp Krizinden Öldü

Kılıçdaroğlu'nun Kayınpederi, Kalp Krizi Geçirip Üçüncü Kattan Düşerek Öldü.

25.03.2011 15:51

CHP lideri Kemal Kılıçadoğlu'nun kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın otopsisine giren Elazığ Cumhuriyet Savcısı Hakan Oktay, olayın kalp krizine bağlı olduğunu düşündüklerini söyledi. Savcı Oktay, "Kalp krizi sonucu herhalde daraldı mı? Bir hava alma ihtiyacımı hissetti, herhalde o panikle camı açınca düşmüş olduğunu düşünüyoruz. Gelen ilk bilgiler intihar etmesini gerektiren bir sorun olmadığını gösteriyor. Bulgularda kalp krizi geçirdiği yönünde. Ona bağlı olarak düşmüş olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

KALP DAMARI TAMAMEN TIKALIYDI

Fırat Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tokdemir, yaptıkları otopside Alı Hıdır Özdağ'ın sol damarında tıkanma tespit ettiklerini söyledi. Prof.Dr. Tokdemir, vakanın kendilerine intihar olarak geldiğini beliterek, şunları söyledi: "Bir vakaya intihar demek, sadece düşmüş olan vatandaşın intihar ettiğini söylemek çok doğru bir şey değil, çünkü kişi kaza sonucu da düşmüş olabilir. Bizim yaptığımız otopsi sonucunda, yüksekten düşmeye bağlı olarak kafatasında kırıkların olduğu, göğüs içerisinde kanama ve akciğerlerde yaygın hematom, kişinin sol inen kalp damarının tam olarak tıkalı olduğunu tespit ettik. Ve kalp kasında yaptığımız incelemedeyse kalp krizini gösterir bir bulguyu tespit ettiğimizden dolayı, muhtemeldir ki kişi kalp krizi sonucu fenalaştığı ve cama çıktığı ve şuurunu kaybetmesi sonucu aşağı düşmesi sonucu ölmüş olabilir"

CENAZE CEMEVİ MORGUNA KALDIRILDI

Tunceli'de dün gece kalp krizine bağlı düşme sonucu hayatını kaybettiği açıklanan CHP lideri Kemal Kılıçardoğlu'nun kayınpederi Ali Hıdır Özdağ'ın cenazesi Elazığ'da yapılan otopsinin ardından Tunceli'ye getirilerek Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma, Yardımlaşma Derneği Cemevi morguna konuldu. Özdağ'ın cenazesi yarın saat 11.00'de cemevinde düzenlenecek törenin ardından Nazımiye İlçesi Dereova Köyü, Ayranlı Mezrası'nda toprağa verilecek.CHP Tunceli İl Başkanı Hasan Güneş, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun cenazeye katılmak üzere yarın kente geleceğini söyledi. Güneş, cenaze için hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek, törene Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra milletvekillerinin de katılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement