Kalp krizi geçiren ortaokul öğrencisi hayatını kaybetti - - Son Dakika
Güncel

Kalp krizi geçiren ortaokul öğrencisi hayatını kaybetti -

Kalp krizi geçiren ortaokul öğrencisi hayatını kaybetti -

Konya'da ortaokul öğrencisi, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede öldü.

09.01.2014 13:59

Konya'da ortaokul öğrencisi, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede öldü.

Merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi'ndeki Büyükbayram Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ali Emir Koçyiğit, teneffüs sırasında rahatsızlandı.

Öğretmenleri tarafından dışarıya çıkarılan Koçyiğit, durumunun iyi olduğunu ve eve gitmek istemediğini söyledi. Koçyiğit'in bir süre sonra yanındaki arkadaşlarına; "Ben öleceğim herhalde" dediği öğrenildi.

Daha sonra evine giden Koçyiğit, rahatsızlıkları devam edince ailesi tarafından Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Koçyiğit, ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Koçyiğit, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu öldüğü anlaşılan Koçyiğit'in cenazesi, Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene, Koçyiğit'in öğretmenleri, okul arkadaşları ve yakınları katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Çağlayan, başarılı öğrencileri Ali Emir'i kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirtti.

Bugüne kadar Ali Emir'in rahatsızlığıyla ilgili hiçbir şeyin kendilerine yansımadığını anlatan Çağlayan, "Öğrencimiz kalbinin sıkıştığını belirtince, öğretmenlerimizce bahçeye çıkarılmış. Hatta, öğrencimiz eve gönderilmek istenmiş, ancak kendisi iyi olduğunu söylemiş. Eve gitmeden önce arkadaşlarına da 'Ben öleceğim herhalde' dediğini öğrendik" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kalp krizi geçiren ortaokul öğrencisi hayatını kaybetti - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement