Kalbin Ritmi Grubu Örnek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Kalbin Ritmi Grubu Örnek Oluyor

Kalbin Ritmi Grubu Örnek Oluyor

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Kalbin Grubu tarafından Türkiye Özel Gruplar Müzik Festivali'nde verilen konser büyük beğeni topladı.

09.10.2012 17:00

Türkiye Özel Eğitim Vakfı ve Aylin Özel Eğitim Rehabilitasyon tarafından "Ritimlerdeki Ahenk" projesi kapsamında 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Özel Gruplar Müzik Festivali'nde Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Kalbin Ritmi Grubu özel bir gösteri sergileyerek izleyenlere hoşça vakit geçirtti. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, Kalbin Ritmi Grubu'nun Çanakkale'den sonra Karabük'te verdiği konserin engelli bireylerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sönmez, "Bursa dışında da verdikleri konserle engelleri ne kadar aştığımızı herkese gösteriyoruz. Amacımız engellilerin neler yapabildiği ve topluma katkı sağlama adına bunun bir parçası olduklarını gösterebilmek ve özgüvenlerini sağlamaktır" dedi.

2 gün süren festivalde Bursa, İstanbul, Mersin, Karabük, Zonguldak ve Bartın illerinden gelen 160 engelli öğrenci, Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda gösteriler sundular. Etkinliğin dünkü bölümünde ise Karabük Üniversitesi'nde çeşitli panel ve etkinler gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalbin Ritmi Grubu Örnek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement