Kalbi Derbi Heyecanına Dayanamadı - Son Dakika
Güncel

Kalbi Derbi Heyecanına Dayanamadı

Kalbi Derbi Heyecanına Dayanamadı

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını televizyondan izleyen Galatasaray taraftarı, kalp krizi geçirip öldü.

30.04.2012 15:42  Güncelleme: 19:29

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde oturan ve Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dün oynanan Süper Final karşılaşmasını televizyondan izleyen Galatasaray taraftarı 42 yaşındaki Mustafa Ertuğrul, yaşadığı heyecana fazla dayanamayıp kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi. Eşinden ayrı yaşayan 3 çocuk babası Ertuğrul'un ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Karaburun Mahallesi'nde bakkal dükkanı ile yazlık düğün salonunu işleten Mustafa Ertuğrul, dün akşam bürosunda arkadaşlarıyla birlikte Fenebahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı izlemeye başladı. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Mustafa Ertuğrul, derbinin heyecanına dayanamayıp biranda fenalaştı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, kalp krizi nedeniyle kalbi durduğu belirlenen Ertuğrul'u, kalp masajıyla hayata döndürdü. Ambulansa konulan Ertuğrul, Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada bir kez daha duran kalbi müdahalelere rağmen çalıştırılamadı.

Bir süredir ekonomik sıkıntı çektiği bu nedenle de eşinden ayrı yaşadığı belirtilen 3 çocuk babası Mustafa Ertuğrul'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Karaburun Mahalle Muhtarı Mehmet Oran, "Bir süredir annesinin yanında kalan arkadaşımızın daha önce böyle bir rahatsızlığı olmamıştı, gayet sağlıklıydı. Biz de bu duruma inanamadık" dedi. Otopsisi tamamlandıktan sonra cenazesi ailesine teslim edilen Mustafa Ertuğrul'un cenazesi düzenlenecek töreninin ardından Ekşiliyurt Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalbi Derbi Heyecanına Dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement