Kağıtspor'lu Sporcular TRT Ekranlarına Konuk Olacak - Son Dakika
Güncel

Kağıtspor'lu Sporcular TRT Ekranlarına Konuk Olacak

Kağıtspor\'lu Sporcular TRT Ekranlarına Konuk Olacak

TRT Türk ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan "Pozitif Ayrım" adlı programın üç bölümü, Kağıtspor'lu sporcularla çekildi.

15.11.2013 15:36

Dünya, Avrupa ve Türkiye'de amatör spor branşlarında birçok derece elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu sporcuların bu başarısı ulusal meydanında dikkatini çekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu başarılı sporcuları programlarına konuk eden ulusal televizyon kanaları son olarak, mavi beyazlı üç sporcuyu programına konuk aldı.

ARALIK AYINDA, TRT TÜRK EKRANLARINDA

Aralık ayı içerisinde TRT Türk ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan "Pozitif Ayrım" adlı 13 bölümlük belgesel programın 3 bölümü, Kocaeli Büyükşehirli sporcularla çekildi. Başarılı Kadın sporcuların ağırlıklı olarak yer verildiği programda, başarılı bayan sporcuların zafere giden öyküsü anlatılıyor. Sunuculuğunu Zehra Öztürk, yapım ve yönetmenliğini Hüseyin Uzunoğlu, kameramanlıklarını ise İsmail Hakkı Dostoğlu ve Ümit Danış'ın gerçekleştirdiği program, Kocaeli Büyükşehir Belediye spor tesislerinde üç gün sürdü.

ÜÇ SPORCU, KONUK OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu başarılı sporculardan Masa tenisinde Yıldız Meral Ali, Buz Pateninde Birce Atabey ve Karate'de Bahar Erşeker ile çekimleri gerekçeleştiren TRT ekibi kulübün başarısıyla ilgili olarak da programda, övgüyle bahsetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıtspor'lu Sporcular TRT Ekranlarına Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement