Kağıtspor Ailesi, Akademi Projesiyle Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Kağıtspor Ailesi, Akademi Projesiyle Bir Araya Geliyor

Kağıtspor Ailesi, Akademi Projesiyle Bir Araya Geliyor

Türkiye'nin en köklü ve başarılı kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Kağıtspor Akademi projesiyle bir araya geliyor.

23.10.2013 10:34  Güncelleme: 12:31

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin amatör sporlarında en önemli markası olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, başarıların yanı sıra Akademik eğitimlerini de sürdürüyor. Bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki 78 Antrenör ve 37. 038 kişiden oluşan dev sporcu kadrosuyla, 2020 Olimpiyatlarını hedefleyen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

KAĞITSPOR AKADEMİ

Bilimsel çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü; sporcu, antrenör ve velilerin müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak da hazırlıyor. Kağıtspor Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan "KAĞITSPOR AKADEMİ" projesi kapsamında antrenör ve yardımcı antrenörlere Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ve ekibince aylık periyotlarla bilgilendirme toplantısı yapılıyor.

TANITIM TOPLANTISI SDKM'DE

Geçtiğimiz haftalarda ilki gerçekleştirilen Kağıtspor Akademi projesinin tanıtım toplantısı, 23 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılacağı tanıtım toplantısına kulüp antrenörleri, kulüp sporcuları, sporcu velileri yöneticiler ve çok sayıda davetli katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıtspor Ailesi, Akademi Projesiyle Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement