Kadınlara Belediye TSM Korosundan Konser - Son Dakika
Güncel

Kadınlara Belediye TSM Korosundan Konser

Kadınlara Belediye TSM Korosundan Konser

Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu, bayanlar için Türk sanat müziği konseri verdi.

11.03.2013 10:53

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Osmaniye Belediyesi ile Yahya Mazlum Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile düzenlenen konsere bayanların ilgisi yoğun oldu.

Konsere Belediye Başkanı Kadir Kara, Eşi Nihal Kara, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Kahraman, Yahya Mazlum Halk Eğitim Müdürü İbrahim Mete, Osmaniye Musiki Derneği Başkanı Ethem Argun ile halk eğitim bünyesinde  eğitim veren usta öğretici bayanlar ile kuran kurslarındaki bayan hocalar katıldı.

Salonun tamamını dolduğu konser öncesi ilk olarak konuşan Yahya Mazlum Halk Eğitim Müdürü İbrahim Mete, "Kadınlar, anamızdır, bacımızdır, çocuğumuzdur, eşimizdir, çalışma arkadaşımızdır. Özellikle belirtmek isterim ki, Töre diyerek kadına şiddet ve cinayeti kabul etmiyorum. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun" dedi.

Daha sonra ise kadınlara hitap eden Başkan Kadir Kara,"Bu gün dünyadaki bütün kadınlar için, inancı ne olursa olsun, neresinde yaşıyor ve ne iş yapıyorsa yapsın, bütün kadınların Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Osmaniye Belediyesi olarak bugün de şehrimizdeki kadınlara yönelik bir takım etkinlikler yapmaya çalıştık. Bu etkinliklerin hepsinde esas aldığımız şey kadına olan saygımızdan, sevgimizden, onların varlığından olan gurumuzdan kaynaklanan değerlerimizi ortaya çıkartmaktı ve bunları paylaşmaktı. Bu salonun tamamını doldurdunuz. Sizleri yürekten alkışlıyorum" dedi.

Konuşmalarına ardından Osmaniye Musıki Derneği Belediye Korsu ilk olarak "Safalar Getirdiniz Safa Geldiniz Dostlar"  şarkısının ardından birbirinden güzel eserleri bayanlar için söyledi.

Program sonunda Başkan Kara'nın eşi Nihal Kara, koro şefi Fatih Oral'a çiçek takdim ederken, diğer protokol temsilcileri de koro üyelerine karanfil vererek teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlara Belediye TSM Korosundan Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement