Kadınlar Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Günü Etkinlikleri

Kadınlar Günü Etkinlikleri

Beylikdüzü kadınlar günü etkinliklerinde hep beraber halaya!

12.03.2012 15:03

Beylikdüzü'nde Kadınlar Günü kutlamaları bir günle sınırlı kalmadı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonlar hafta sonu da devam etti. Kadınlar için hazırlanan eğlencede kadın ve erkekler birlikte halay çektiler.

Kadınlar Günü kutlamaları sadece bir güne sığdırılmayan Beylikdüzü'nde, kutlamalara hafta sonu da devam edildi. Beylikdüzü Belediyesi tarafından World Point'te hazırlanan programda, kadınlar eğlencenin tadına vardılar. Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Kadınlar Günü Sergisi de büyük ilgi gördü. Kadınlar Günü eğlencesine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eşi Yasemin Uzun ile Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da eşi Güneş Demirkol ile birlikte katıldı. Aynur Güneş'in konser verdiği kadınlar günü eğlencesine AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca da katıldı.

Kadınlara sürpriz hediyeler!

Düzenlenen Kadınlar Günü programında Aynur Güneş, seslendirdiği türkülerle herkesi halaya topladı ve kadınlarla birlikte erkekler de halay çekerek hep beraber eğlendiler. Programda kadınlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Tüm kadınlara cüzdan hediye edilirken, cüzdanlarla birlikte dağıtılan numaralara göre çekilişler yapıldı ve farklı hediyeler de takdim edildi.

Başkan Uzun: Her günümüz böyle mutlu geçsin

Belediye Başkanı Uzun programda yaptığı konuşmasında, kadın ve erkek eşitliğine dikkat çekti. Kadın olmadan bir erkeğin asla başarılı olamayacağını dile getiren Başkan Uzun "Kadınlarımız bizim gurur kaynağımızdır. Cennet, annelerimizin ayakları altındadır. Maalesef bazı şiddet olaylarını duyuyoruz. Kadına karşı şiddeti toplumumuz tamamen silmelidir; bu olaylar hiç yaşanmamalı. Bugün hep birlikte eğlenme günü. Bundan sonraki günlerimiz de bugün olduğu gibi, mutluluk içerisinde geçsin" dedi.

Etkinliğe ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Gülhan İbracık, Ebru Habip ve Kader Göllü, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sunuculuğunu da Maceracı Murat yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement