Kadıköy'de 'Ethem Sarısülük' Kararına Protesto - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de 'Ethem Sarısülük' Kararına Protesto

Kadıköy\'de \'Ethem Sarısülük\' Kararına Protesto

Ankara'da Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük davasında, mahkemenin Ahmet Ş'ye verdiği 7 yıl 9 ay 10 günlük hapis cezası Kadıköy'de protesto edildi.

03.09.2014 22:19  Güncelleme: 09:00

Ankara'da Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük davasında, mahkemenin polis memuru Ahmet Ş.'ye verdiği 7 yıl 9 ay 10 günlük hapis cezası Kadıköy'de protesto edildi.

Ankara'da Gezi olayları sırasında çıkan olaylarda polis memuru Ahmet Ş.'nin havaya ateş açması sonucu Ethem Sarısülük başından vurularak hayatını kaybetmişti. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesinde karar bağlanan davada polis memuru Ahmet Ş. 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Verilen cezayı az bulan yaklaşık 100 kişilik bir grup akşam saatlerinde Kadıköy Boğa Meydanında bir araya geldi. Karara tepki gösteren grup üyeleri ellerindeki dövizlerde Bahariye caddesine doğru yürüyüşe geçti. Gezi olaylarında hayatlarını kaybedenlerin adını hep bir ağızdan söyleyen gruptakiler daha sonra Kadıköy iskelesine doğru yürüdü. Bir süre burada sloganlar atarak anma gösterisi yaptıktan sonra gurup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de 'Ethem Sarısülük' Kararına Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement