Jason Andrews'in Galası Trump Towers Mall'da - Son Dakika
Güncel

Jason Andrews'in Galası Trump Towers Mall'da

Jason Andrews\'in Galası Trump Towers Mall\'da

Jason Andrews, MAP İletişim'in organizasyonuyla ve çocukluğumuzun efsane lezzeti Tadelle'nin ana sponsorluğunda İstanbul'a geldi.

19.01.2013 14:14

Gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen ünlü sihirbaz Jason Andrews'in İstanbul'daki İlk Gösterisinin Galası Trump Towers Mall'da Yapıldı

İllüzzyon gösterileriyle 7'den 70'e herkesi büyüleyen ünlü sihirbaz Jason Andrews, MAP İletişim'in organizasyonuyla ve çocukluğumuzun efsane lezzeti Tadelle'nin ana sponsorluğunda İstanbul'a geldi. Trump Towers Kültür ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen benzersiz şovunun gala gecesine bir çok ünlü isim katıldı. Aralık Derneği'nin katkılarıyla onlarca korunmaya muhtaç çocuğun da katıldığı gösteriyi Aralık Derneği kurucularından Şirin Yalçın, Çağla Şikel gibi ünlü isimler çocuklarıyla birlikte izledi.

Amerika'nın eğlence alanındaki prestijli kuruluşlardan Boyd Gaming'den "Yılının Showman"i ve Uluslararası SihirbazlarKardeşliği'nden "2011 senesinin Uluslararası Sihir Şampiyonu" ödülleri alan ve bugüne kadar 25 uluslararası ödülün sahibi olan ünlü sihirbaz Jason Andrews sihir dünyasının kapılarını sizler için aralıyor.İllüzyona olan ilgisi, 12 yaşındayken, Usta Sihirbaz Lance Burton'un gösterisini izledikten sonra başlayan Jason Andrews, 2007 ve 2008 yıllarında 2 kez Amerikan Ulusal Turnesi'nde misafir yıldız olarak yer aldı. Japonya, İngiltere, Çin, Meksika ve Kanada'da gerçekleştirdiği sayısız show'lar Andrews'a uluslararası ün kazandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jason Andrews'in Galası Trump Towers Mall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement