İznik Sen Her Mevsim Güzelsin' de 96 Fotoğraf Yarıştı - Son Dakika
Güncel

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin' de 96 Fotoğraf Yarıştı

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin\' de 96 Fotoğraf Yarıştı

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin Kış Fotoğrafları Yarışması 1-8 Ocak 2016 tarihleri arasında İznik Fotoğraf Gönüllüleri ile Seyir Kafe ve Cafe Sade ortaklaşa düzenledi.

11.01.2016 10:53  Güncelleme: 10:56

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin Kış Fotoğrafları yarışmasında 96 fotoğraftan Taner Demir, Kemal Candar, Hatice Pınar Çetin, Alper Aytaç, Melek Okumuş, Nurullah Aydın'ın fotoğraf kareleri ödüle layık görüldü.

Güzel İznik'in her mevsim fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması, insanları yaşadıkları yerin güzelliklerini fotoğraflayarak çevrelerine yaymaları ve dolaylı olarak da İznik'in tanıtımına katkı vermeleri amacıyla yapılan etkinliğe 19 fotoğrafçı ve 96 fotoğraf ile katıldı.

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin Kış Fotoğrafları fotoğraf yarışmasının sonuçları seyir Kafe'de düzenlenen fotoğraf şöleni ile açıklandı. Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar slayt eşliğinde fotoğraf severlere sunuldu.

İznik Sen Her Mevsim Güzelsin Kış Fotoğrafları yarışma sonucunda Seyir Butik Cafe&Pansiyon'da eşi veya arkadaşı ile akşam yemeği ödülünü; Taner Demir, Kemal Candar, Hatice Pınar Çetin kaznırken Cafe Sade'de eşi veya arkadaşı ile kahvaltı ödülünü ise Alper Aytaç, Melek Okumuş, Nurullah Aydın kazandı.

Fotoğraf Sanatçısı Metin Emre, Seyir Butik Cafe&Pansiyon sahibi İhsan Karadayı, Cafe Sade ortaklarından Kazım Sargın yaptıkları açıklama da" İznik Sen Her Mevsim Güzelsin etkiliğine katıldığınız için tüm fotoğrafçıları kutluyoruz. Her bir fotoğrafta ayrı bir emek olduğunu biliyoruz. Bütün Fotoğraflar hepsi birbirinden güzeldi. Bu amaçla İlçemizin tanıtımına önemli bir katkı koyuyorsunuz. Gerek Sosyal Medya'da gerekse yapılan etkinliklere katılarak ilçenin tüm değerlerini insanlığın gözüne seriyorsunuz. Her fotoğrafçının farklı bakış açıları fotoğraf karelerinde bize bunu yansıttı. Ayrıca her fotoğrafın da kendi has bir hikayesi olması ise ayrıcalıklı bir görecedir. Sizleri bu güzel cesaretinizden dolayı kutluyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. İznik Sen Her Mevsim Güzelsin yarışmaları diğer mevsimlerde de sürdüreceğiz" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Sen Her Mevsim Güzelsin' de 96 Fotoğraf Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement