İzmit-Tutuklu Başkan 25 Haziran´Da Mahkemeye Çıkacak - Son Dakika
Güncel

İzmit-Tutuklu Başkan 25 Haziran´Da Mahkemeye Çıkacak

İzmit-Tutuklu Başkan 25 Haziran´Da Mahkemeye Çıkacak

Kocaelispor'da Oktay Kalyoncu Başkanvekilliğine Getirildi

05.06.2010 18:00

KOCAELİSPOR'DA OKTAY KALYONCU BAŞKANVEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ

Kocaelispor'da Serban Gürkan başkanlığındaki eski yönetim döneminde usulsüzlük yapıldığı ve zimmet suçu işlendiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski başkan Serhan Gürkan ve onun döneminde yönetim kurulu üyeliği de yapan Kocaelispor'un mevcut başkanı Muammer Çelik'in tahliye tahepleri bir kez daha reddedildi. Yönetim kurulu da dün akşam yaptığı toplantıda başkanvekilliğine Oktay Kalyoncu'yu getirdi.

Son iki yıldır çalkantı bir türlü bitmeyen, ekonomik sorunlar nedeniyle de sıkıntıları her gün biraz daha artan Kocaelispor'da, geçtiğimiz sezon yola Serhan Gürkan başkanlığındaki yönetimle çıkılmasına rağmen, daha sonra olağanüstü genel kurulda Osman Nuri Yaman görevi devralmıştı. Ancak Osman Nuri Yaman da verdiği sözleri yerine getiremeyince istifa etmiş, bu kez kulübe şimdiki başkan Muammer Çelik sahip çıkarak yeni bir yönetim oluşturarak yönetime devralmıştı. Serhan Gürkan'ın başkanlığında yönetim kurulu üyeliği yaparken onunla ters düşen ve yönetimden istifa eden Muammer Çelik'in, Gürkan'ın usulsüzlükleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduğu da biliniyor.

Avukatların yaptığı son tahliye talepleri de reddedilen Gürkan ve Çelik'in ilk duruşmaya 25 Haziran'da çıkacakları bildirildi.

Şu anda eski başkan Serhan Gürkan ile birlikte cezaevinde bulunan Muammer Çelik'in tahliye talebinin reddedilmesi üzerine toplanan yönetim kurulu, Başkanvekilliğine Oktay Kalyoncu'yu getirirken, Teknik Direktör olarak da Soner Alp ile yola devam edilmesini kararlaştırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit-Tutuklu Başkan 25 Haziran´Da Mahkemeye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement