İzmirliler Konak'tan Nöbete Destek Verecek (3) - Son Dakika
Güncel

İzmirliler Konak'tan Nöbete Destek Verecek (3)

İzmirliler Konak\'tan Nöbete Destek Verecek (3)

Vali AYYILDIZ: SİZLER TARİHE DAMGA VURDUNUZİzmir Valisi Erol Ayyıldız da kısa bir konuşma yaparak, "Yine nöbetteyiz.

07.08.2016 19:46

Vali AYYILDIZ: SİZLER TARİHE DAMGA VURDUNUZ

İzmir Valisi Erol Ayyıldız da kısa bir konuşma yaparak, "Yine nöbetteyiz. Bu nöbet kıyamete kadar devam edecek. Sizlerin valisi olarak, sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum. Allah sizin eksikliğinizi göstermesin. Sizler tarihe damga vurdunuz. Sizlere hizmet etmek bizim borcumuz" dedi.

AK PARTİLİ HOTAR: BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ise, "Benim güzel İzmirimin güzel insanları bu hain darbecilerden korkar mı? FETÖ'den korkar mı? Onun uzantısı, her meslek grubundaki insan görünümlü mahluklardan korkar mı? Onlara en kısa zamanda hadlerini bildirmek için hepimiz söz veriyor muyuz? Bu bizim şehitlerimize borcumuz. Bu bizim gencecik özel harekatçı polislerimize, sivil halkımıza borcumuz. Biz bu borçla ölmek istemiyoruz. İnşallah bu hainlere bir kez daha hesap soracağız, onların bu yaptıklarını burunlarından fitil fitil getireceğiz inşallah. Allah bir daha ülkemize böyle olaylar ilelebet yaşatmasın" diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal da "Kendi iradesini, kendi karar verme hakkını, sandıkta seçtiği temsilcilerinin kendi temsiliyetini ve milli iradenin tecelligahı olan TBMM'de tecelli eden milli iradeyi korumak için meydanlara inen, direnen herkese selam olsun" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel de birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

Konuşmaların ardından alana kurulan LED ekranlardan İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi canlı olarak izlendi. AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında konuşurken alanı doldudan İzmirliler'e "Kılıçdaroğlu'nu daha fazla alkışlayın. Bugün birlik beraberlik günü" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirliler Konak'tan Nöbete Destek Verecek (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement