İzmir-İstanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

İzmir-İstanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü

İzmir-İstanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, yapımı devam eden İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışan bir kamyonun kasasındaki hafriyatı boşalttığı sırada dorsesinin yan tarafında bulunan başka bir kamyonun üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

23.12.2015 00:25

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, yapımı devam eden İzmir- İstanbul Otoyolu'nda çalışan bir kamyonun kasasındaki hafriyatı boşalttığı sırada dorsesinin yan tarafında bulunan başka bir kamyonun üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Yenmiş Köyü yakınlarında meydana geldi. Yapımı devam eden İzmir-İstanbul Otoyolu'nun bölgedeki inşaatında çalışan ve sürücüsü belirlenemeyen 06 AIH 42 plakalı kamyon kasasındaki hafriyatı boşaltmak istedi. Bu sırada kamyonun dorsesi yan tarafta bulunan evli ve 2 çocuk babası 24 yaşında Oktay Can idaresindeki kamyonun üzerine devrildi. Kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110 ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen AKS 110 ekipleri kamyonun içinden Can'ı 1 saatlik çalışma sonrasında çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Can'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Can'ın cesedi savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kemalpaşa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir-İstanbul Otoyolu İnşaatında Kaza: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement