İzmir Adnan Menderes Havalimanında Yoğunluk - Son Dakika
Güncel

İzmir Adnan Menderes Havalimanında Yoğunluk

İzmir Adnan Menderes Havalimanında Yoğunluk

İzmir Adnan Menderes Havalimanında, iki gündür etkili olan sise bağlı olarak yapılan uçak seferi iptalleri ve gecikmeler sebebiyle yoğunluk yaşanıyor.

06.01.2014 14:55  Güncelleme: 14:56

Adnan Menderes Havalimanı'nda iki gündür etkili olan sise bağlı olarak yapılan uçak seferi iptalleri ve gecikmeler sebebiyle yoğunluk yaşanıyor.

Pazar sabahı 04.20'den bu yana zaman zaman görüş mesafesinin 300 metrenin altına düşmesi nedeniyle İzmir'den yapılması planlanan 16 uçak seferi iptal edilirken, 16 seferde de gecikme yaşandı. Sefer iptalleri ve gecikmeler sebebiyle Adnan Menderes Havalimanı'nda büyük yoğunluk yaşanıyor.

Bugün sabah saatlerinde hava ulaşımını olumsuz etkileyen sisin, öğle saatlerinde dağılmasıyla seferler yeniden başladı. Sabah saatlerinde yapılan İstanbul aktarmalı dış hat bağlantılı uçuşlar iptal edilirken, yurt içi uçuşların yolcuları gecikmeli de olsa gidebiliyor.

İptal edilen seferin yolcularından Mehmet Demircan, İstanbul aktarmalı Slovenya'ya gitmek için sabah saat 05.30'da havalimanına geldiğini belirterek, "İzmir'den gemiye verdiğimiz tırları almak için 48 şoför Slovenya'ya gidecektik. Şimdi gidemiyoruz. Seferimiz iptal oldu. Yaklaşık 7 saattir havalimanında bekliyoruz. Kimse bilgi de vermiyor" dedi.

Yolcusu Ceylan Çiğli'yi Barselona'ya göndermek için sabah 07.00'de Adnan Menderes Havalimanı'na geldiklerini belirten Osman Demir ise uçuşlarının iptal olduğunu, bugün gidip gidemeyecekleri konusunda bir bilgi edinemediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bugün saat 04.20'de yolcumu Barselona'ya gönderecektim. Dün akşam uçuşun iptal edildiğine dair bir mesaj geldi. Ne olacağını bilmediğimi için sabah 07.00'de buraya geldik, bekliyoruz. Uçuşumuzun iptal olduğunu söylüyorlar ama bilet de satıyorlar. Hava şartlarından dolayı iptalleri normal karşılıyoruz ama bu kadar insanın sorusuna da cevap verebilecek insanların da olması gerekiyor. Kimse bilgi vermediği için bekliyoruz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir Adnan Menderes Havalimanında Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement