İzmir'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 6 Yaralı

İzmir\'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 6 Yaralı

İzmir'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

22.09.2012 21:05

İzmir'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kuşadası yönünden gelen Ömer Çınar'ın kullandığı 35 YV 689 plakalı otomobil, aynı yönden gelen Nuri Meral'in kullandığı 35 LAV 78 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Nuri Meral, yanında bulunan Mustafa Çiftçi, ve Bülent Kalfaoğlu ile diğer otomobil sürücüsü Ömer Çınar ve yanında bulunan Cuma Saygın yaralandı. Yaralılar, Selçuk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza nedeniyle Selçuk-Kuşadası yolunda trafik adeta kilitlendi. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve polis ekiplerinin çalışmalarıyla trafik bir süre sonra normale döndü.

Diğer kazada ise, 35 TJB 51 plakalı otomobili ile Kuşadası yönünden Selçuk yönüne doğru gelen Müjdat Künarcı, eşi Güngör Künarcı'nın midesinin bulanması nedeniyle, Pamucak kavşağını geçtikten sonra aracını emniyet şeridine çekti. Arabadan inen Müjdat Künarcı ve eşi Güngör Künarcı'ya, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada Müjdat Künarcı hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.

Selçuk jandarma ekipleri, çarpıp kaçan aracın sürücüsünün yakalanması için araştırma başlattı. Olayla ilgili, 35 EA 2570 plakalı otomobilin sürücüsü S.Ç.'nin, Selçuk Jandarma Karakolu'na giderek teslim olduğu bildirildi.

Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement