İzmir'de, Berkin Elvan Heykeline Saldırı (2) - Son Dakika
Güncel

İzmir'de, Berkin Elvan Heykeline Saldırı (2)

İzmir\'de, Berkin Elvan Heykeline Saldırı (2)

Güvenlik KAMERALARI İNCELENİYOR İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde, 1 Mart tarihinde, açılışı yapılan Berkin Elvan Parkı'ndaki Berkin Elvan heykelini, taşla vurup tahrip eden kişi ya da kişilerin bulunması için polisin araştırmasının devam ettiği açıklandı.

11.03.2015 18:08

Güvenlik KAMERALARI İNCELENİYOR

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde, 1 Mart tarihinde, açılışı yapılan Berkin Elvan Parkı'ndaki Berkin Elvan heykelini, taşla vurup tahrip eden kişi ya da kişilerin bulunması için polisin araştırmasının devam ettiği açıklandı. Parkta ve heykel üzerinde yapılan ipucu araştırmasının yanı sıra, polisin parka giden yol üzerindeki güvenlik kamerası kayıtlarına da el koyduğu belirtildi. Bu kayıtlara göre de saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da bulunmaya çalışıldığı öğrenildi.

SAMİ ELVAN: ONLAR BİR KERE YIKAR, BİZ BİN KERE YAPARIZ

İzmir'de Berkin Elvan heykeline saldırı haberinin internet siteleri ve sosyal medyada yer almasının ardından büyük tepki oluştu. Konuyu öğrenen Elvan çifti de büyük üzüntü yaşadı. Heykelin açılışına eşi Gülsüm Elvan'la birlikte katılan Sami Elvan, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine açıklama yaptı. Oğlumun ölüm yıl dönümü olduğu için, kendisini ziyarete gelen misafirleriyle birlikte, dışarıda yaşanan olaylar yüzünden evlerinde mahsur kaldıklarını anlatan Sami Elvan, "Bugün oğlumun ölüm yıl dönümü ve elbette büyük üzüntü yaşıyorum. Şimdi söyleyeceğim sözlerin, vereceğim tepkilerin, bu hassas günde farklı noktalara çekilmesini istemiyorum. Ama bizi İzmir'de güzel karşıladılar. Oğlumuzun adına heykel yaptırdılar. Ona saldırı olmuş, ben de internetten ve bana telefon açanlardan öğrendim. Ne yaparlarsa yapsınlar. O yeniden yapılır. Onlar bir kere yıkar, biz bin yaparız, biz her zaman yaparız" dedi.

Evlerinden dışarıya çıkamadıklarını anlatan Sami Elvan, "Ayrıca bu saldırıya yapanların düşünceleri zaten belli. Berkin'in katilleri halen ortada yok. Onun katilleri bulunsun önce. Berkin'in katilleri, bugününe kadar bulunsaydı. Bu olaylar yaşanırmıydı? Buradan söylüyorum. Evimizden çıkamıyoruz. Misafirlerimizle mahsur kaldık. Polis sürekli gaz bombası atıyor" dedi. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de, Berkin Elvan Heykeline Saldırı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement