İzmir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanat Çalıştayına Katıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanat Çalıştayına Katıldı

İzmir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanat Çalıştayına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin Bilim, Yönetim, Kültür Platformu'nun düzenlediği, sanat çalıştayı na katıldı.

11.08.2016 10:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin Bilim, Yönetim, Kültür Platformu'nun düzenlediği, sanat çalıştayı na katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, çalıştay öncesinde ziyaret ettiği Seferihisar Belediyesi'nin Yaratıcı Yazarlık Okulu'nun adının ise Atilla İlhan Yaratıcı Yazarlık Okulu olacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anafartalar Zaferi'nin 101. yıl dönümü nedeniyle gitti Çanakkale'den dün akşam karayoluyla İzmir'in Seferehisar İlçesi'ne geldi. Kılıçaroğlu, partisinin belediye bakanları ve milletvekilleri tarafından karşılandı. Geceyi Euphoria Aegeon Resort Otel'de geçiren CHP lideri bugün sabah Akkum Mevki'ndeki Yaratıcı Yazarlık Okulu'nu ziyaret etti. Parti yöneticileriyle, milletvekiliyle, yazarlarla, okulu gezen Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta açıklama yaptı. Okulu'nun adının Atilla İlhan Yaratıcı Yazarlık Okulu olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "CHP ilklerin partisidir. CHP olarak burada bir yazarlık evi açtık. Atilla İlhan adını alacak bu açıdan da son derece önemli. Yaratıcı yazarlar, buraya gelip oturup, konuşup, tanışıp, tartışıp yazacaklar. Yazacakları sadece bizi değil, gelecek kuşakları da aydınlatacak. Onlar bu ülkenin geleceğinin güvencesidir. Demokrasinin güvencesidir. Bize özgüven veren insanlardır. Onlara her zaman şükran borçluyuz? dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul ziyaretinden sonra Türkiye Yaratıcı Yazarlık Çalıştayına katılmak üzere Euphorıa Oteli'ne geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanat Çalıştayına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement