İzmir Bakan Fakıbaba, Türkiye'nin Toprağında Gözü Olanın Gözünü Patlatırız - Son Dakika
Güncel

İzmir Bakan Fakıbaba, Türkiye'nin Toprağında Gözü Olanın Gözünü Patlatırız

İzmir'de konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili olarak uriye Suriyelilerindir.

02.02.2018 15:08

İzmir'de konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili olarak uriye Suriyelilerindir. Kimsenin Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz, gözü olanın gözünü patlatırızdedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İzmir'deki programının ikinci gününde İzmir Valiliği'ni ziyaret ederek anı defterini imzaladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret eden Bakan Fakıbaba'ya, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal eşlik etti. İzmir'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Fakıbaba, zmir'e elimizden geldiği kadar hükümetimizin desteklerini getirdim. Bu destekler devam edecek. Güzel İzmir ve güzel İzmirlilerimize hizmet etmek istiyoruz. 2018 yılında umuyoruz güzel projeler hayata geçirilecek. 15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem veriyoruzdedi.

KOCAOĞLU'NA METRO ELEŞTİRİSİ

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilatla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Bakan Fakıbaba'nın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, İzmir bir tarım kenti. İzmir 2019'dan sonra muhteşem günlerine kavuşacak dedi. İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, hükümet tarafından 10 yıldır yapımına başlanmamasından yakındığı Otogar- Halkapınar metrosu için söylediği, Elim kırılsaydı müracaat etmeseydim sözlerini eleştiren Delican, Belediyecilik hizmet işidir. İzmir Türkiye Cumhuriyeti'nden ayrı değildir. Biz başka bir ülkede miyiz Hepimiz vatandaşa hizmet için aynı yoldayız. Yarın bu proje başladığında bu lafın altında kalacak. Hükümet, hızlı tren Ankara'dan geldiğinde 4 şeritli hat yapacak. Kemalpaşa'ya hızlı tren gelecek. Görüyoruz ki korku birilerini fena şekilde sardı diye konuştu. İnsanı merkeze koyan bir parti olduklarını dile getiren Delican, Biz milleti seviyoruz. Beddua etmiyoruz. 2019'da hem büyükşehir yönetimini hem de cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağız. Daha fazla İzmirliye kendimizi anlatmalıyız dedi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise 2002'den bu yana hep çalıştıklarını, bundan sonra da daha çok ve hızlı çalışacaklarını belirtti. Fakıbaba, Biz yolumuza devam edeceğiz. 2019 çok çalışılması gereken bir yıl olacak. Çok önemli iki seçim var. Elimizden geldiği kadar kapı kapı dolaşacağız. Bizim için insana hizmet önemlidir. Oy hesabı yapmadık. Kadın ve gençlik kollarına çok büyük iş düşüyor. Şimdiden çalışmalara start vermeliler. İzmir'in önemini biliyoruz. Yeter ki birliğimizi Allah bozmasın dedi.

Mehmetçiğin şu an Afrin'de çarpıştığını hatırlatan Bakan Fakıbaba, Afrinli de Suriyelidir ve Suriye Suriyelilerindir. Kimsenin Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz, gözü olanın gözünü patlatırız. Bu ülke için günde 18-20 saat çalışmalıyız. Partimizin amaçlarımızı anlatacağız. Halkın refahını arttırmak istiyoruz. İnsanların özel yaşamıyla ilgilenmiyoruz. Farklı kültürlere sahip olsak da hepimiz kardeşiz. Art niyetli insanlar bu zenginliği kavgaya dönüştürmek istiyor. Terörist örgütler başka ülkeler tarafından satın alınmış ajanlardır. Halkı korumazlar. Bizim birlik beraberliğimiz hepimizin amacıdır. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışalım diye konuştu.

İzmir'in plakasının 35 olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Delican, Bakan Fakıbaba'ya ziyaretin anısına 35 besmelenin yazılı olduğu seramik tablo hediye etti.

İzmir Bakan Fakıbaba, Türkiye\'nin Toprağında Gözü Olanın Gözünü Patlatırız
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Bakan Fakıbaba, Türkiye'nin Toprağında Gözü Olanın Gözünü Patlatırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement