İyi Ki Doğdun Antalyaspor - Son Dakika
Güncel

İyi Ki Doğdun Antalyaspor

İyi Ki Doğdun Antalyaspor

Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürecek olan Medical Park Antalyaspor'da, yolculuk öncesi Hasan Subaşı Tesisleri'nde kulübün 47'nci kuruluş yıldönümü kutlandı.

02.07.2013 20:55

Sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürecek olan Medical Park Antalyaspor'da, yolculuk öncesi Hasan Subaşı Tesisleri'nde kulübün 47'nci kuruluş yıldönümü kutlandı. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcular ve yöneticiler, üzerinde '47. Yıl Kutlu Olsun' yazan Antalyaspor logolu pastayı kesti.

HEDEF DAHA BAŞARILI OLMAK

Daha sonra futbolcular ve teknik heyet Isparta Davraz'a gitmek üzere takım otobüsüne bindi. Burada bir açıklama yapan Takım Kaptanı Uğur İnceman, eski kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ve eski teknik direktör Mehmet Özdilek'e teşekkür ederken, yeni bir yönetim, yeni bir hoca ile yola çıktıklarını ve başarılı olmak istediklerini söyledi.

TEK AMAÇ DAHA İYİ OYNAMAK

Güzel bir kamp dönemi geçirmek istediklerini dile getiren Uğur İnceman, Hocanın isteklerini yerine getirip, iyi bir Antalyaspor'u izletmek istiyoruz. Geçen sene yedinci olduk. Bu sene de bunun üzerine çıkmak, daha başarılı olmak, daha güzel maçlar izlettirmek, tek amacımız bu diye konuştu. Takım otobüsü daha sonra Hasan Subaşı Tesisleri'nden ayrılarak Isparta Davraz'a hareket etti.

AVRUPA'DA SES GETİRECEĞİZ

Antalyaspor Kulübü Dernek Başkanı Nafiz Tanır ise, 47'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Antalyaspor'a emeği geçenlere teşekkür etti. Dernek olarak kulüple uyumlu çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Nafiz Tanır, Antalyaspor 50'nci yılına yeni stadında, yeni tesislerinde ve artık Avrupa'da da söz getiren bir isim olarak girecek. Antalya şehri de buna layık dedi. Nafiz Tanır ayrıca kulübün kuruluş yıldönümünü önümüzdeki günlerde düzenlenecek büyük bir organizasyonla kutlayacaklarını ve tüm Antalyaspor camiasını bir araya getireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement