Ivana Sert Sevgililer Günü’nde Markafoni’de - Son Dakika
Güncel

Ivana Sert Sevgililer Günü’nde Markafoni’de

Ivana Sert Sevgililer Günü’nde Markafoni’de

Ivana Sert Sevgililer Günü'nde Türkiye'nin İlk ve Lider Özel Alışveriş Kulübü Markafoni'nin Konuğu Oluyor.

14.02.2011 11:21

Ivana Sert'in sunduğu seçkin moda markalarına ait ürünler www.markafoni.com'da markafoni üyeleriyle buluşacak.

Moda ve yaşam tarzı sunan özel alışveriş kulübü markafoni, Sevgililer Günü'ne özel olarak 14 Şubat günü Ivana Sert'i konuk ediyor. 14 Şubat'ta başlayan kampanya 16 Şubat'ta sona erecek. Kampanya sayesinde modayı yakından izleyen markafoni üyeleri yakından takip ettikleri, stil sahibi Ivana Sert'in üzerinde gördükleri kıyafetleri edinme şansı bulacak.

Ivana Sert'e iki erkek mankenin de eşlik edeceği kampanyada, Afrodit Exclusive, Beverly Hills Polo Club, Bvlgari, Calvin Klein, Cesare Paciotti, Clé de Peau Beauté, Desa, Fabrika, French Connection, Guess, Issey Miyake, Ivana Sert İnci, Jean Paul Gaultier, John Frieda, Killah, La Scarpa, Lanvin, Lavand, Lolita Lempicka, Miss Sixty, Sally Hansen, Shiseido, So Chic, St. Dupont ve Steve Madden markaları yer alacak. Bu kampanya sayesinde bir özel alışveriş kulübünde ilk kez satışa sunulacak olan French Connection markası da online alışveriş kullanıcılarıyla markafoni ayrıcalığıyla buluşmuş olacak. Ayrıca bu kampanyayla markafoni üyeleri Ivana Sert'in mart ayında Nişantaşı'nda kendi adıyla açacağı mağazasında satışa sunacağı yeni koleksiyonundan bazı parçaları da önceden görme ve onlara sahip olma fırsatı bulacak.

Boom Stüdyoları'nda yapılan çekimlerde Ivana Sert fotoğrafçı Jülide Güngör'e poz verdi. Çekimlerin moda editörlüğünü Mert Aslan yaptı. Ivana Sert'in saçları Özdemir Özcan, makyajı ise Hamiyet Akpınar imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu da Begüm Yetiş tarafından çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ivana Sert Sevgililer Günü’nde Markafoni’de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement