İtalyan Uçak Gemisi Marmaris'e Demir Attı (2) - Son Dakika
Güncel

İtalyan Uçak Gemisi Marmaris'e Demir Attı (2)

İtalyan Uçak Gemisi Marmaris\'e Demir Attı (2)

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki limana demirleyen İtalyan Deniz Kuvvetleri'ne bağlı 'Cavour (C-550)' adlı uçak gemisinin komutanları Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral'ı ziyaret etti.

09.02.2013 14:15

İtalyan UÇAK GEMİSİ MARMARİS'E DEMİR ATTI (2)

KOMUTANLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki limana demirleyen İtalyan Deniz Kuvvetleri'ne bağlı 'Cavour (C-550)' adlı uçak gemisinin komutanları Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral'ı ziyaret etti. Ziyarete İtalyan Deniz Kuvvetleri Filo Komutanı Tuğamiral Carlo Massagli, İtalyan Savunma Ateşesi Tuğamiral Emanuele Bottazzi, Savunma Ateşe Yardımcısı Yarbay Daniel Melis, 'ITS. Cavour(C-550)' adlı Gemi Komutanı Albay Stefano Enrico Barbieri, Albay, Vincenzo Montanaro ve Yarbay Salvatore Musolino katıldı.

TÜRK ASKERİ İLE TATBİKAT YAPACAKLAR

Kaymakam Saral, dost ve müttefik bir ülkenin askerlerini konuk etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Marmaris'in doğasına hayran kaldıklarını belirten İtalyan Deniz Kuvvetleri Filo Komutanı Tuğamiral Carlo Massagli, şöyle dedi:

" Türkiye'yi tercih etmemizin nedeni dost ve müttefik olmamızdır. Marmaris'te bulunmamızın nedeni ise Türk askerleri ile koordineli tatbikatlar yapacağız. Gemideki tüm personel, gideceğimiz Salı gününe kadar dışarı çıkacak. Gemimiz milli bir görev için bulunması nedeniyle halka ve basına kapılarını açmayacak. Misafirperverliklerinden dolayı Türk yetkililerine ve halkına teşekkür ederim."

Tuğamiral Massagli, Kaymakam Saral'a üzerinde donanma amblemi olan bir şilt hediye etti. Kaymakam Saral da, Tuğamiral Massagli ve diğer komutanlara üzerinde Marmaris yazılı cam tabak hediye etti.

Heyet, Kaymakam Saral ile basına kapalı yarım saat görüştükten sonra İlçe merkezine 17 kilometre mesafedeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'na hareket etti. - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalyan Uçak Gemisi Marmaris'e Demir Attı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement