İşyerinin Kapısına Tekme Attığı İçin Bıçaklamış - Son Dakika
Güncel

İşyerinin Kapısına Tekme Attığı İçin Bıçaklamış

İşyerinin Kapısına Tekme Attığı İçin Bıçaklamış

Aksaray'da geçtimiz cuma günü bacağından bıçaklanıp, aşırı kan kaybı sonucu ölen 25 yaşındaki Fatih Ölmez'in, cinayet zanlısı 50 yaşındaki işçi emeklisi Mustafa Candan, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.

18.07.2011 17:01

Aksaray'da geçtimiz cuma günü bacağından bıçaklanıp, aşırı kan kaybı sonucu ölen 25 yaşındaki Fatih Ölmez'in, cinayet zanlısı 50 yaşındaki işçi emeklisi Mustafa Candan, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Suçunu itiraf eden Candan, Ölmez'i bir işyerinin kapısına tekme attığı için uyardığını ve bunun üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu bıçakladığını öne sürdüğü öğrenildi. Olay, 15 Temmuz Cuma günü saat 05.10 sıralarında Büyük Bölcek Mahallesi'nde meydana geldi.

Bir arkadaşının yanından ayrılıp evine gitmek üzere yola çıkan Ölmez, yolda tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Atar damarından bıçak darbesi aldığı için aşırı kan kaybından yaşamını yitiren Ölmez'in, tartıştıktan sonra seke seke koşarak geri dönme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıması üzerine görüntü kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin Mustafa Candan olduğunu saptadı.

Polis tarafından dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Candan, yapılan sorgulamasında suçunu itiraf etti. Sabah namazını kılmak için mahalledeki camiye gittiğini belirten Candan'ın ifadesinde, " Camiye gittiğim sırada bir genç, bir işyerinin kapısına tekme atıyordu. Bende yaptığının yanlış olduğunu belirtip, uyardım. Tepki gösterdi. Ardından çıkan tartışma sonucu benim üzerime saldırdı. Bende bıçağımı çıkarıp savurduğumda bacağına isapet etti. "dedi. Yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Candan, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşyerinin Kapısına Tekme Attığı İçin Bıçaklamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement