"İsteğimiz Biz Daha Uyanmadan Yerine Geldi" - Son Dakika
Güncel

"İsteğimiz Biz Daha Uyanmadan Yerine Geldi"

"İsteğimiz Biz Daha Uyanmadan Yerine Geldi"

Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

28.08.2013 14:00

Manisa Belediyesi'nden parke taşı talep ettiğini, bu talebinin hemen yerine getirildiğini ifade eden Karahan, "Biz çalışanlarımızla birlikte daha uykumuzdan uyanmadan isteğimiz yerine getirildi. Allah razı olsun" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Belde Belediye Başkanı İrfan Karahan, Demokrat Parti Akhisar İlçe Başkanı Enis Sıdan ve Hacıhaliller Belediye Meclis Üyesi Mehmet Baskak'ı makamında ağırladı. Manisa Belediyesi'nin beldelerine yaptığı hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, Başkan Ergün'e çiçek takdim etti. Manisa Belediyesi'nden parke taşı talep ettiğini, bu talebinin hemen yerine getirildiğini ifade eden Karahan, "Biz çalışanlarımızla birlikte daha uykumuzdan uyanmadan isteğimiz yerine getirildi. Bu hizmetlerinizin karşılığını alacağınızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Yanınızdayız mesajı

Akselendi ve Akhisar'da birçok kesimin Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e destek verdiğini de sözlerine ekleyen Karahan, "Biz her zaman hizmetin yanındayız. Zamanı geldiğinde sizin yanınızda yer alacağımızın bilinmesini istiyorum. Ailem ve yakın çevrem de açıkça sizi desteklediğini belirttiler. İnşallah hakkınızda en iyisi olur" dedi. Temennileri ve ziyaretleri nedeniyle Akselendi Belediye Başkanı Karahan'a teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "İmkanlarımız ölçüsünde kentimizin tüm bölgelerine hizmetleri ulaştırmak için çaba içindeyiz. Güzel temennileriniz için ben de sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İsteğimiz Biz Daha Uyanmadan Yerine Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement