İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü - Son Dakika
Güncel

İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi ve bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

20.04.2024 15:43  Güncelleme: 15:59

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor VavaCars Fatih Karagümrük'u konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fatih Karagümrük 2-1 kazandı.

GOLLER SON ANLARDA GELDİ

İstanbulspor'un golünü 85. dakikada Racine Coly, Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri ise 86. dakikada Güven Yalçın ve 90+7. dakikada penaltıdan Sofiane Feghouli kaydetti.

İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü

KÜME DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

Bu sonuçla birlikte İstanbulspor'un ligin bitimine 5 hafta kala 17 puanla küme düşmesi kesinleşti. Ateş hattından uzaklaşan Fatih Karagümrük ise puanını 33'e yükseltti. Ligde bir sonraki hafta İstanbulspor, Alanyaspor'a konuk olacak. Karagümrük ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü

BAŞKAN TAKIMINI SAHADAN ÇEKMİŞTİ

19 Aralık 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. 2. Yarı maç 2-1 devam ederken İstanbulspor Trabzonspor'un 2. golünden önce faul olduğunu iddia ederek itiraz etmiş ve maçtan çekilmişti. Saha kenarına gelen İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, maçın 74. Dakikasında oyuncularına soyunma odasına gidin emri vermişti. Maç hükmen 3-0 Trabzonspor lehine sonuçlandı.

İstanbulspor, Süper Lig\'in bitimine 5 hafta kala küme düştü
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Güncel

Son Dakika Güncel İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ferhat eser: inşallah trabzonsporda seneye küme düşer 64 17 Yanıtla
    fatih mazlum: Yine cekmis tineri allahim olmayacak duaya amin denmez goktende kemik yagmaz ferhat 16 27 ferhat eser: fatih yağan kemiğide siz kemiriyosunuz kemik kalmıyor millete 20 10 ferhat eser: ebeğin kamcığı 50 senede bir şampiyon olup Beşiktaşa fenere kafamı tutacağını zannediyosun 19 10 Galatasaray Spor kulübü: Fatih Trabzon bunlara çaktı ya acısı var 8 10 Galatasaray Spor kulübü: Ya bu yaramı kaale almayın lütfen kızıyla konuştum küçükken topu inşaata kaçmış 5 8 fatih mazlum: Bu nasil bir enerji bitmeyen bir sinerji iddaya giriyorum yuzde yuz tinercii, tinerciiiii:) 0 1 fatih mazlum: Bu nasil bir enerji bitmeyen bir sinerji yuzde yuzde tinerci, tinerciiii :) 0 0
  • Baris Yavuz: uzatma anlarında verilen penaltı rezalet, hangi takım olursa olsun bu kadar ucuz penaltı verilmemeli 20 4 Yanıtla
  • Ilyas Ogretmek: Bu maça niye yabancı var atanmadı? Son dakika penaltısı olmayan eli penaltı saydılar sanırım birileri bu maça bahis oynamış 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement