İstanbul Emniyeti'nden Şehit ve Gazi Polis Ailelerine İftar - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyeti'nden Şehit ve Gazi Polis Ailelerine İftar

İstanbul Emniyeti\'nden Şehit ve Gazi Polis Ailelerine İftar

Four Seasons Otel'de İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Tülay Çapkın'ın tertip ettiği iftar yemeğine 330 şehit ve gazinin yaklaşık bin yakını katıldı.

08.08.2012 00:11

Four Seasons Otel'de İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Tülay Çapkın'ın tertip ettiği iftar yemeğine 330 şehit ve gazinin yaklaşık bin yakını katıldı.

AİLELERLE TEK TEK İLGİLENDİLER

Şehitler için okunan Kuran'la başlanan iftarda, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın eşiyle birlikte tüm masaları dolaşarak şehit yakınları ile ilgilendi. Bazı ailelerin yaşadıkları sıkıntıları anlatması üzerine Çapkın ailelerin sıkıntılarını dinleyerek not aldırdı. Çapkın'dan sonra davete gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eşi Gül Mutlu da şehit ailelerinin masalarını tek tek dolaştı. Çapkın ve Mutlu çiftlerinin çocuklarla da yakından ilgilenmeleri dikkat çekti.

İftar yemeğinin ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yaptığı konuşmada, " Şehitlerimizle ne kadar övünseniz azdır" dedi. Çapkın katkılarından dolayı Azeri iş adamı Mübariz Gurbanoğlu'na da teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu "Bu mübarek ayda sofraların iftar sofrasında ailelerin en kutsalı ve şereflisi gazi ve şehit ailelerimizle birlikte, böylesine müstesna bir Ramazan sofrasında bulunmaktan duyduğum mutluluk ve huzuru sizlere ifade ediyor ve sizleri sonsuz şükranla selamlıyorum. En şerefli aileler olarak sizin başınız her zaman dik" dedi. Vali Mutlu sözlerine şöyle devam etti. " Yüce Allah'ın nimeti bol ve bu nimetler içerisinde en değerlisi elbette ki sıddıklarla salihlerle ve şehitlerle birlikte olmaktır veya bu ailelerden birinin mensubu olmaktır. Şehitler peygamberlerden sonra en sevgili en değerli kullardır. ve sizler böyle bir ailenin fertleri olmaktan şüphesiz ki fevkalade gururlusunuz.Ve bizde sizlerle ve şehit ve gazilerimizle gurur duyuyoruz"

Konuşmaların bitmesinin ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Azeri işadamı Mübariz Gurbanoğlu'na plaket verdi. Gece Türk sanat müziği dinletileriyle son buldu. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyeti'nden Şehit ve Gazi Polis Ailelerine İftar - Son Dakika


Advertisement