Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - MHP Il Başkanı Karataş - Son Dakika
Güncel

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - MHP Il Başkanı Karataş

Istanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler - MHP Il Başkanı Karataş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı, Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısına tepki göstermek amacıyla "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı" yürüyüşü gerçekleştirdi.

12.12.2016 13:48

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı, Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısına tepki göstermek amacıyla "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Dolmabahçe Sarayı'nın önünde bir araya gelen MHP'liler, saldırının meydana geldiği noktaya kadar sessizce yürüdü. Ellerinde Türk bayrakları ve karanfillerle yürüyen MHP'liler, teröre tepki gösterdi.

Karanfilleri patlamanın olduğu noktaya koyan MHP'li grup adına açıklamayı İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş yaptı.

Terör örgütlerinin insan kanından beslendiğini ve tüm insanlık dışı yapıları kınadıklarını belirten Karataş, "Cumartesi akşamı, burada, İstanbul'u kana bulamışlardır. Hainler bir daha sahneye çıkmış, Türk milletini yasa boğmuştur. Türk milleti yasını ve acısını yaşamaktadır. Bilinmesi gereken bir şey vardır ki Türk milleti, acıyı her zaman yaşar ama hiçbir zaman korkuyu yaşamaz. Türk milleti doğduğundan beri, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda' demiştir. Onun için Türk milletine diz çöktürmek isteyen, korku oluşturmak isteyen hiçbir güç başarılı olamayacaktır." dedi.

"Korkumuz ve tereddüdümüz milletimizin sabrının taşmasındandır" diyen Karataş, "Eğer devletimiz bu işi bir an evvel çözmezse, milletimizin sabrı taşar. Çocukların yetim kalmasına dayanacak yürek kalmamıştır. Bu acılar dinsin, bitsin diye milliyetçi, ülkücü camia, hükümetine ve devletine, terörü sonlandırma adına sonsuz destek vermektedir. Bugün milletimizin bütün mensupları, devletiyle bir bütün olmuştur. Bu terörü lanetlerken de bitmesi adına lanetlemektedir. Terörü sloganik sözlerle sonlandıramayız. Terörü sonlandırmak onların beslendiği kaynakları yok ederek gerçekleşir. Siyasi olarak, parti olarak veya iş dünyası olarak bu teröristlere hiçbir şekilde yaşama alanı tanımamak lazım. Çünkü gecenin zifiri karanlığında her şeyden habersiz, tamamen çoluk çocuğunun nafakası için burada nöbette olan polislerimiz şehit ediliyor." diye konuştu.

Karataş, vatandaşların can güvenliği sorunu olduğunu ve devletin vatandaşını korumakta sorumluluğu bulunduğunu söyledi. Devletin ve milletin güçlü olduğunu hatırlatan Karataş, hükümet yetkililerine "bir an evvel bu terör sorununu bitirin" çağrısında bulunarak sözlerini noktaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - MHP Il Başkanı Karataş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement