İstanbul'daki Balıkesirlileri Dursunbey Coşturdu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Balıkesirlileri Dursunbey Coşturdu

İstanbul\'daki Balıkesirlileri Dursunbey Coşturdu

İstanbul'daki Balıkesirliler Derneğinin düzenlediği Balıkesir'i yaşamak etkinliklerine Dursunbey'den Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ve DUFAD ekibi katıldı.

16.01.2012 21:43  Güncelleme: 21:44

İstanbul'daki Balıkesirlilerin bir sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden platform olarak kurdukları daha sonra ise bir dernek haline getirilen İstanbul'daki Balıkesirliler Derneği dün gece İstanbul'daki Balıkesirlileri bir araya getirdi. Balıkesir'i Yaşamak adı altında yapılan etkinliklere birçok davetli katılırken Dursunbey Belediye Başkanımız M. Ruhi Yılmaz etkinliklere onur konuğu olarak katıldı.

Çeşitli konuşma ve sunumların yapıldığı gecede Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz yaptığı konuşmada Balıkesir'in, Dursunbey'in, ilçelerin tanıtımı için İstanbul'da canla başla çalışan tüm dernek üyelerine teşekkürlerini sunarken bu tür organizelere her zaman destek vereceklerini belirtti.

İlginin yoğun olduğu gecede birçok sanatçı sahne alırken Dursunbey'in UNESCO listesinde olan DUFAD ekibi de yöresel türkü ve oyunlarla sahne aldı.

Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'ında eşlik ettiği ve türküler söylediği barana ekibi Balıkesirliler tarafından ilgi görürken birçok kişinin yerinden kalkıp oynadığı görüldü. Oldukça ilgi gören DUFAD uzun süre davetliler tarafından alkışlanırken DUFAD Başkanı Halil Erkek'e dernek tarafından plaket verildi.

Salonu coşturan DUFAD'ın ardından programın sonuna gelinirken geceye katılan tüm Balıkesirlilere Dernek yöneticileri teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Balıkesirlileri Dursunbey Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement