İstanbul'daki 3. "Kck" Davası - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki 3. "Kck" Davası

İstanbul\'daki 3. "Kck" Davası

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Fatma Koçak ile İrfan Bilgiç'in tutuklu kaldıkları süre ve mevcut delil durumunu gözönüne alarak tahliyesine karar verdi

27.09.2013 17:28

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'ya ilişkin, aralarında gazetecilerin de bulunduğu 22'si tutuklu 46 sanığın yargılandığı davada mahkeme, tutuklu sanıklar Fatma Koçak ile İrfan Bilgiç'in tahliyesine karar verdi.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi dışında oluşturulan büyük salonda görülen duruşmada ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, bir kısım avukatlar tarafından dinlenmek istenen tanıkların sanık savunmaları tamamlanmadığı için şu aşamada reddine, yakalamalı 2 sanığın yakalanmasının beklenmesine karar verdi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz sanıklar hakkında yurt dışına çıkış yasağının kaldırılması ve duruşmalardan vareste tutulma talebinin adli kontrol şartlarında değişiklik olmaması ve sanık savunmaları tamamlanmadığı için reddine hükmetti.

Tutuklu sanıklar İrfan Bilgiç ile Fatma Koçak'ın tutuklu kaldıkları süre ve mevcut delil durumunu gözönüne alarak tahliyesine karar veren mahkeme heyeti, diğer 20 sanığın tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Duruşma, 28 Ekim Pazartesi gününe ertelendi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki 3. 'Kck' Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement